Безлад із маршрутками в Луцьку: в мерії розводять руками

23 Лютого 2019, 08:25
3350

Точка кипіння навколо транспортного безладу в обласному центрі Волині досягає піку. Вартість проїзду в маршрутках зростає, натомість якість перевезень добряче шкутильгає.

Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

Приватні перевізники диктують правила гри, а луцькі владці розводять руками. Натомість лучани обурені. Ситуацію з маршрутним транспортом у Луцьку мешканці характеризують категорично негативно.

Повний безлад коїться і з тролейбусним рухом, - скаржаться пенсіонери.

Ще одна свіжа новація від міської влади – скасування маршруту №47. Це єдина маршрутка, якою можна було дістатися з 40-го кварталу до села Боголюби.

Те, що транспортна система в місті нікудишня, мимоволі визнає і секретар міськради Григорій Пустовіт.

Подробиці – у відео.

Читайте також: У Луцьку – аварія за участю маршрутки

Коментарі
23 Лютого 2019, 10:58
Не треба згадувати 47 -мий цей чудо маршрут.Він вже в мешканців вул. Чернишевського сидить в печінках багато років.Вранці не впхнешся, ввечорі вже немає. Зараз майже тиждень їздить 3-ка. Всі проблеми зняті. Маршрутки їздять просто СУПЕР!
23 Лютого 2019, 11:02
Так, накінець- то і на нашій вулиці свято.
23 Лютого 2019, 11:21
А так Степанова хвалили і Пустовіт ,і Поліщук. Фахівця поставили у рулями. А вийшло як завжди- шок. Така і місцева влада.
23 Лютого 2019, 11:59
Вся справа набагато гірша. Знявши 47 маршрутку, показано, що проблеми не має, але ж вона лишилась не вирішена. Це проблема не 47-го тільки маршруту, а й 22 та 31. На зупинках від "Лісництва" до "Спиртзавод" (вул. Ковельська), "Наш край" на вул. Шевченка жителі не могли навіть зайти в маршрутки в проміжку 7.20-9.00. Переважна більшість маршруток вже їдуть із Таросово та Милуш-Зміїнця переповнені. Так ми (міська влада) ж хочемо прихильності ново створених ОТГ бо "пече їх земелька", а свої жителі потерплять. Навіть тролейбус № 3 їздить не для людей - маршрут в 7.50 з Лісництва невідомо для кого, але не для працюючих та школярів, на роботу на 8.00 до школи 8.10 - куди заїдеш цим маршрутом?! А так нате новий маршрут 3-ки вже на Чернишевського можна вранці не тільки стати але й присісти в маршрутці, а що робити вранці людям, які виходять на маршрутки на вул. Ковельську. Коли 22-ка переповнена, 31-ша ще з Тарасово переповнена та й ще не всіх забрала - топтати стежку на Красне або на Набережну, а тут дивись і до центра "рукой подать"???!!!(((( Навіщо вирішувати проблему Кічкарівки, коли виборців не багато, і то їх згадують перед виборами, та й депутата як не було так і не буде на окрузі, бо ніби й прибудинкових територій тут не має та під'їздних шляхів, які потрібно робити??? Та й для них (жителів Кічкарівки) достатньо маршрута № 3 - від МОРГА до КЛАДОВИЩА в с. Гараджі. ((((: Смішно, щоб не було сумно. ОТАКА ЛОГІСТИКА по-Луцьки
23 Лютого 2019, 13:02
В цьому вина регулювання вартості проізду. Де високі заробітки, там конкуренція,атам де конкуренція там буде відповідно і транспорт і культура обслуговування.А так як хочуть платити мало а вимогати багато
23 Лютого 2019, 23:13
Так перевізник хоче більше, пасажир теж хоче: поваги якої не завжди є, культури перевезення якої взагалі не має . Маршрутки на зупинка стають за два метри від бордюра або взагалі боком. GPS не завжди увімкнений. Писати і говорити можна довго. Робіть висновки як перевізника так і місцева влада. Коли буде електронний квиток
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024