Опублікували фото з місця моторошної смертельної аварії під Луцьком

22 Лютого 2019, 13:36
аварія в Дачному 6579
аварія в Дачному

За фактом дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі в селі Дачне поблизу Луцька, в якій загинули дві людини та постраждала 9-річна дитина, розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Одного із водіїв-учасників ДТП, 45-річного жителя райцентру Ківерці, який перебував за кермом автомобіля Mercеdеs-124 у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Досудове розслідування триває. В його ході будуть встановленні всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, аварія трапилася вчора, 21 лютого, надвечір. Зіткнулися автомобілі Mercеdеs-124, таксі Chevrolеt Aveo та автобус «Богдан».

Водій та пасажирка таксі загинули на місці події. 9-річну дочку жінки госпіталізували в реанімацію.

Як повідомили в поліції, водій Mercеdеs-124 був п’яний. За інформацією ЗМІ, за кермом Mercеdеs перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович. В аварії загинула інженер служби розподільних мереж «Волиньобленерго» Софія Швець.




 

Коментарі
22 Лютого 2019, 19:43
Коли ж нарешті будуть наводити статистику ДТП за участі дерслужбовців та робітників силових структур? Мені здається , що доля таких ДТП складе 70-80 % від загального числа. Бо ці люди некеровані від відчуття своєї значимості.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024