У «Громадянській позиції» Волині — новий керівник

22 Лютого 2019, 12:04
Олександр Кралюк 2448
Олександр Кралюк

У Луцьку на період виборчої кампанії обрали нового голову обласного осередку політичної партії «Громадянська позиція», яким став Олександр Кралюк, його заступницею – депутатка Турійської селищної ради Антоніна Гут.

Це рішення прийняли 21 лютого під час зборів партії.

Нагадаємо, раніше керівником осередку був Сергій Чуріков, який склав повноваження.

Членкиня обласного осередку партії та керівниця зборів Світлана Масосюк зазначила, що партія не може бути «безголовою» в період виборів Президента. За її словами, одним із важлих питань є обрання членів політичної ради партії, оскільки легітимні права ради дійсні до листопада 2019 року.

Крім уже наявних членів політради обласного осередку (Сергій Гетьманчук, Юрій Корецький, Віталій Тарасюк, Світлана Масосюк, Антоніна Гут й Ірина Гундир), до неї включили Олександра Красневича, Михайла Бабенчука та Олександра Кралюка.

Після того, як на зборах проголосували та обрали голову обласного осередку політпартії, із зали прозвучала пропозиція, аби новообраний голова якнайшвидше провів партійній збори з приводу виборчої кампанії і розповів, які у нього плани.

На кінець зборів слово надали й екс-голові обласного осередку політичної партії «Громадянська позиція» Сергію Чурікову, якого запросили взяти участь в обговоренні.

«Закінчився мій життєвий період пов’язаний з «Громадяською позицією». Вірю, що та команда, яка залишилася, покаже не гірші результати. Те, що сталося, це абсолютно європейська практика. Коли людина в команді не погоджується з якимось рішенням і чесно, відкрито зайвляє свою позицю, то це є нормальним. Дякую, що більшість людей зрозуміли мою позицію. Сприймайте це із позитивом, тому що в партії є люди, які розуміють, що таке політична відповідальність і мають свою позицію», – сказав Чуріков.

До слова, новообраного голови на зборах не було. Як стало відомо під час них, Олександр Кралюк на той момент перебував у Києві.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024