«Австраломанів» збирають на тусовку

05 Вересня 2016, 12:15
1874 Джерело: facebook.com

Волонтер Руслан Теліпський збирає всіх любителів мандрів, аби розповісти їм цікавинки про неповторну Австралію та заохотити відвідати цей континент.

«Друзі лучани та гості міста – цей допис для тих, хто любить або хоче розпочати мандрувати, бажає відвідати у майбутньому або хоче дізнатись про Австралію щось цікаве!» – пише Руслан на своїй сторінці у Facebook.

«Сердечно запрошую всіх вас у понеділок 5 вересня на 17:00 в Волинська обласна бібліотека для юнацтва на відкриту зустріч. Також чекаю усіх прихильників «АРТ-блогу», що слідкували за моїми австралійськими перипетіями і активно відгадували загадки у призовому конкурсі.

На зустрічі я покажу різні світлини та відео. Розповім що мені вдалось побачити за 1,5 місяці мандр по маршруту: Ґолд Кост – Брісбен – Сідней – Канберра – Мельбурн – Джілонг.

На зустрічі я з задоволенням поділюсь цікавими історіями, пригодами та австралійськими зустрічами. 

Я вас познайомлю з кухнею, транспортом, місцевими традиціями, регіональними відмінностями, різними закладами, життям аборигенів, тваринами, пам'ятниками, розповім про культуру та інші особливості. 

Окремо розкажу про австралійський період у моїх дослідженнях та творчості, а також волонтерської місії у співпраці з місцевою діаспорою. 

Продемонструю справжні поліетиленові австралійські гроші, які кожен зможе потримати у руках і багато чого повідаю цікавого. Звісно відповім на ваші запитання. Також ви станете свідками нагородження цінними подарунками і символічними призами усіх активних моїх «австраломанів», - йдеться у дописі.





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром