Винниченка: грабіжники обстріляли копів і втекли

05 Вересня 2016, 10:25
2263 Джерело: aktobetimes.kz

Зловмисники, які незаконним шляхом хотіли проникнути в офіс, почали стріляти в поліцейських і зникли з місця події.

Зокрема, близько 4:00 правоохоронцям надійшов виклик про те, що на вулиці Винниченка,51 невідомі особи намагаються злочинним шляхом потрапити у офіс – пише ІА «Волинські новини».

Коли поліцейські прибули на виклик, то зловмисники, які намагалися виламати двері, відкрили по них стрілянину з травматичного пістолета. Відтак, одна з куль потрапила одному з патрульних у ногу, а іншому продірявила кашкет. Грабіжникам вдалося втекти з місця події.

Проте, на місці злочину правоохоронці знайшли ключі та різноманітні відмички, які зловмисники забули, втікаючи з місця події.

Речниця луцької поліції Ольга Бузулук  також додала, що помітили грабіжників у балаклавах, коли вони сиділи біля дверей на п'ятому поверсі. Особи відразу відкрили вогонь по патрульних з травматичної зброї та почали втікати вниз. Патрульні теж дістали зброю та почали наздоганяти зловмисників. На вулиці один з інспекторів відчув біль в нозі. Попередньо в нього – поранення правої ноги, ще одна куля влучила в стегно, третя – пробила полотно бронежилета. Його напарнику куля потрапила по козирку. Загрози життю інспекторів немає. Тривають слідчі дії. Поліція розшукує нападників.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром