У місті затримали наркоторговців. ПОДРОБИЦІ

05 Вересня 2016, 09:03
2023 Джерело: lutskpolice

За минулу добу патрульні здійснили два затримання осіб, які мали при собі речовини, схожі на наркотичні.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції у Facebook.

В одному з випадків затримання відбулось в момент ймовірного збуту наркотичних засобів.

3 вересня, близько півночі, патрульні виявили автомобіль Audi 100 чорного кольору, припаркований на стоянці біля водоканалу по вулиці Дубнівській, де це заборонено.  Інспектори винесли на водія постанову за ч.1 ст.122 КУпАП (порушення правил стоянки).

При спілкуванні з пасажиром, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, помітили в нього пакунок з порошкоподібною речовиною білого кольору. Далі, при поверхневому огляді, виявили ще 3 таких же пакунки. Чоловіка затримали, на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські знайшли ще кілька таких же пакунки в салоні автомобіля та під водійським сидінням, а в багажнику знаходились різні матеріали й обладнання, які могли б використовуватись для виготовлення наркотичних речовин.

А близько 21 години, того ж дня, командир батальйону патрульної поліції Луцька Дмитро Мокич, у свій вихідний день, виходив зі спорткомплексу по вулиці Данила Галицького та помітив 3 підозрілих осіб. 

Один з чоловіків давав усім іншим щось нюхати в пачці з-під цигарок. Комбат представився, провів поверхневий огляд осіб, в одного з них виявив речовини, схожі на наркотичні. Двоє з компанії втекли.

На місце події він викликав слідчо-оперативну групу, передав орієнтування екіпажам патрульної поліції, повідомив про подію керівництво.  Затриманий вказав на осіб, які продали йому речовину, схожу на наркотичну.

Спільними зусиллями патрульні затримали їх на проспекті Соборності, біля одного з гіпермаркетів, поблизу дитмайданчика. 

Вони саме здійснювали передачу речовин, схожих на наркотичні, іншій особі. Якраз в цей момент їх і затримали начальник управління, його заступник, командир батальйону та заступник командира 3 роти (на відео). Чоловіки мали при собі як мінімум 5 пакунків з речовинами, схожими на наркотичні.

У двох випадках на місце подій викликали слідчих.











 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром