У «Стоп-Кадрі» – виставка художниці Ольги Балаганської

21 Лютого 2019, 18:17
1747

У рамках мистецького проекту «Крок на шляху мистецтва» в арт-кафе «Стоп-кадр» відкрили виставку молодої художниці Ольги Балаганської

Загалом тут представлено десяток портретів, виконаних в оригінальній манері юної мисткині, а саме виставка має назву «Індивідуальні відмінності портрету». Про це йдеться на сайті Музею сучасного українського мистецтва Корсаків.

Привітати художницю із відкриттям персональної експозиції прийшли її однодумці, друзі, мама.

З вітальним словом виступила і керуючий партнер Музею Леся Корсак, яка зазначила, що портрет – це не простий жанр, але до нього зверталися майже усі світові класики, тому він заслуговує на почесне місце в образотворчому мистецтві.

Підтримала Ольгу і Зоя Навроцька, директорка Луцького художнього музею, зазначивши, що в дівчини однозначно є хист та оригінальне бачення прекрасного, й побажала їй подальших успіхів та особистісного й професійного розвитку.

Квіти й щирі слова отримала та почула художниця від матері та однодумців, які пишаються донькою і талановитою колегою. Виставка «Індивідуальні відмінності портрету» експонуватиметься впродовж місяця.

Нагадаємо, що проект «Крок на шляху мистецтва» започаткований галереєю сучасного мистецтва України «Арт-кафедра» ще у 2015 році з метою підтримки молодих художників.

В рамках проекту галерея надає можливість молодим митцям представляти свої твори в арт-кафе «Стоп-кадр», проводити в його залах презентації, обговорення, дискусії, реалізовувати власні творчі проекти, інсталяції, перформанси та допомагає їм зробити перші кроки до відкриття свого таланту глядачеві. З того часу десятки і десятки молодих талантів презентували свою творчість і надихнулися творити далі.






 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024