До «Адреналін Сіті» почала курсувати маршрутка №4

21 Лютого 2019, 17:11
До «Адреналін Сіті» почала курсувати маршрутка №4 4727
До «Адреналін Сіті» почала курсувати маршрутка №4

Відтепер до улюбленого закладу – культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» добратися стало ще легше.

До самісінького центрального входу закладу під’їжджає маршрутне таксі №4. Про це інформують на сайті КРЦ.

У прямому та зворотному напрямках маршрутка курсує так:

Цукрова, Корольова, Валерії Новодворської, Ранкова, Мамсурова, Окружна, Дружби Народів,  Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан,  Задворецька, Карпенка-Карого, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева.

Місця міжзмінного відстою на вул. Цукровій та на вул. Карбишева, 1в на території КРЦ «Адреналін Сіті»

Зміни в схему руху автобусного маршруту №4 вніс виконавчий комітет Луцької міської ради у зв’язку зі зверненням лучан щодо налагодження транспортного сполучення в місті.

Коментарі
22 Лютого 2019, 11:46
В м. Луцьк є Дубнівський масив (кільце перед с. Підгайці). В години "пік" виїхати звідти в напрямку міста неможливо. 251-а маршрутка на цій зупинці навіть не зупиняється через переповненість пасажирами з Підгайців. Та й зупинкою те "місце" назвати важко. Донедавна була хоч якась обдерта будка, де можна було віднайти місце для схову від дощу. В подарунок до Різдвяних свят мешканцям масиву кмітливі молодики ту будку розібрали, більше 2000 штук цегли, 4 опорні труби, металевий каркас, шифер оперативно забрали. Мешканцям масиву залишили "право" захищатись від негоди власними парасольками. А неможливість виїзду в години "пік" слуги народу вже більше трьох років обіцяють виправити новоствореним маршрутом. Однією з обіцянок була й маршрутка №4 - передумали ..... Причиною тугодумства у вирішенні транспортної проблеми для мешканців Дубнівського масиву очевидно є думка перевізника 251- о маршруту про недоцільність відкриття нового маршруту, оскільки це зменшить йому доходи. І "спільну мову" в цьому колапсі зі слугами народу він знаходить досить успішно. Єдиний мікрорайон Луцька, який не має міського транспортного зв"язку з жодним з інших мікрорайонів Луцька! Можливо доцільніше буде передати цей масив в підпорядкування Підгайцівської ОТГ, тоді й проблема з транспортним обслуговуванням мешканців вирішиться ?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром