«Для мене це було бридко і гидко», – Ігор Лапін про демарш Сироїд

21 Лютого 2019, 13:30
3869

Народний депутат України Ігор Лапін розкритикував дії заступниці голови Верховної Ради України Оксани Сироїд, котра під час позачергового засідання ВРУ покинула залу.

Про це повідомляє «Зік». 

Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK розповів народний депутат України (фракція «Народного фронту») Ігор Лапін.

Як відомо, сьогоднішнє позачергове засіданні ВРУ, присвячене 5-й річниці російської агресії, відвідав президент Ради Європи Дональд Туск.

За словами нардепа Ігоря Лапіна, нинішній день у Раді був «феєричним», адже з трибуни парламенту було сказано чимало важливих патріотичних речей. Однак, додав обранець, заступниця голови Верховної Ради Оксана Сироїд віднеслася до нинішнього засідання не зовсім серйозно.

«Я розумію, що можна не поважати прізвище Президента, але державні інституції потрібно поважати. От пані Сироїд просто встала і вийшла, сидячи в президії. Що цей політик таким вчинком хотів показати? Для мене це було бридко і гидко. Я ще раз кажу, що можна не поважати прізвище, але державну інституцію ти маєш поважати»,– наголосив Лапін.

Він додав, що сидів близько біля пані Сироїд і добре чув, про що йшла мова.

«Вона почала розповідати, що це піар-кампанія Президента. Я сидів недалеко і просто звернув на це увагу. Вибачте, але мені як громадянину було гидко. Ті люди, які сиділи ближче, вони теж це чули. Там було багато гостей, були мої побратимами. Вони також там сиділи і усе бачили»,– розповів обранець.

Ігор Лапін підкреслив, що такі речі руйнують державність України.

«Можна мати найкращі патріотичні гасла, але такими вчинками ти плюндруєш найсвятіше. От такі люди у нашому парламенті, у нашій державі є. Проте з дуже хорошими гаслами»,– прокоментував гість програми.

Нагадаємо, президент Ради Європи Дональд Туск під час позачергового засідання Верховної Ради України, присвяченого 5-й річниці російської агресії, заявив, що Європейський Союз ніколи не визнає російської анексії Криму і не відмовиться від санкцій, поки Росія не виконає свої зобов’язання. Так само ЄС не змириться з жодним актом насильства в Азовському морі.

Коментарі
21 Лютого 2019, 18:27
ДЕРЖАВНІСТЬ РУЙНУЮТЬ САШКИ ДОЛАРИ З ПОБРАТИМАМИ ІЗ СУДУ
24 Лютого 2019, 20:38
лапін -адвокат кідала.скільки людей він розвів шахрайством -волиняни знають. лапін депутат-це зло для українців.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром