Луцький «Фіолет» пройшов у сьомий сезон «Х-фактора»

04 Вересня 2016, 11:14
3691 Джерело: скріншот із відео

Нещодавно на сторінках у соцмережі вокаліст луцького гурту «Фіолет» Сергій Мартинюк виклав світлини із популярного талант-шоу «Х-фактор». Прихильники будували здогадки, чи вдалося хлопцям подолати виснажливий кастинг і пройти у сьомий сезон шоу.

Суботній ефір дав відповіді на усі питання, коли на сцені навпроти іменитого журі з’явився «Фіолет», пише «Таблоїд Волині».

У короткому інтерв’ю перед виступом хлопці розповіли про свій перший виступ, коли запросили до Луцька «Бумбокс», аби двадцять хвилин пограти у них «на розігріві». Пригадують, райдер у відомого гурту був непростий – одну лише питну воду особливої марки шукали по всьому місту. Але мрію про двадцятихвилинний виступ здійснили.

На сцені одна із членів журі, фронтвумен гурту «The Hardkiss» Юлія Саніна запитала, чому рок-н-рол асоціюється в хлопців з Луцька із бузковим кольором.

Сергій Мартинюк відповів, що фіолетовий у психіатрії вважається символом божевілля, і пообіцяв створити на сцені «творче безумство», щоб повністю відповідати назві гурту.

«Фіолет» виконав нову пісню з власного репертуару «True love», і судді розщедрилися на чотири «так».

«Особливо мені сподобався ваш вокаліст. Це – розкіш мати вокаліста з таким голосом та драйвом», – натхненно зазначила Юлія Саніна.

«Це справжня музика. Мені сподобалося», – лаконічно оцінив Костянтин Меладзе.

Думка Андрія Данилка кардинально відрізнялася від вражень його колег.

«Це взагалі ні про що. Я не побачив тут жодної музики. Але є один плюс. Ви так старалися, от я сиджу і думаю: старання і труд все перетруть. І я кажу вам «так», – все ж сказав музикант.

«Безперечно ви варті того, щоб пройти далі у шоу», – підсумував Антон Савлєпов.

Після виступу гурту на сторінках у соцмережах Сергія Мартинюка з’явилися десятки дописів від прихильників їхньої творчості. Дехто ділився думкою, що цьому шоу давно не вистачало нового звучання, хтось переконаний, що луцький гурт давно переріс формат «Х-фактора», деякі обіцяють вперше почати дивитися шоу завдяки лучанам, а більшість просто з нетерпінням чекає наступної появи «Фіолету»  на блакитних екранах країни. 






Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром