Набережна: затримали полковника з «лівими» номерами

03 Вересня 2016, 20:04
1857 Джерело: lutskpolice

Патрульні затримали нетверезого працівника суду та полковника з «лівими» номерами.

У суботу, 3 вересня, близько 11 години, на вулиці Набережній патрульні зупинили водія «Мерседеса», який розмовляв по телефону за кермом, інформують патрульні у Facebook.

Чоловік не пред’явив для перевірки належних документів. До того ж, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка показала 1, 21 проміле алкоголю.

На водія винесли постанову за ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб) та склали протокол за ст.130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння).

А близько 15 години біля Варшавського ринку патрульні відреагували на порушення ПДР, а саме, автомобіль «Фольксваген» був припаркований в зоні дії знаку 3.34 (зупинку заборонено).

У водія не виявилось свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та не співпадали номери автомобіля з зареєстрованими в базі.

На водія – полковника у відставці – винесли дві постанови: за ч.6 ст.121 (керування транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу) та за ч.1 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки реєстраційного документа на транспортний засіб).

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.



 

Коментарі
05 Вересня 2016, 23:10
Ооо знайоме корито.Власник авто-колишній начальник ДАІ Рожищенського району Філіпчук.Батько Філіпчука Миколи*-теж колишнього нач.ДАІ Рожищенського району,після Рожищ Колюню в взвод супроводу татусь пристроів а зараз можливо десь тишком чекає кращих часів і носа не показує.Дякуючи татусю-нагадав
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024