Оренда автобусів далекого прямування для різних цілей

19 Лютого 2019, 17:14
2635

У кожної людини час від часу виникає бажання змінити обстановку наодинці або в компанії друзів. В останньому випадку, наприклад, можна разом орендувати автобус та вирушити в справжню подорож! До речі, цей вид транспорту також зручний власникам компаній, що відправляють у відрядження одразу багато співробітників.

Сьогодні на ринку послуг багато фірм, що готові надати високий рівень сервісу з оренди автобусів та подбати про своїх клієнтів.

Подорожуємо з комфортом

Зазвичай автобус орендується разом з водієм, тому людини, що має водійські права відповідної категорії, шукати не доведеться. А ось про вибір правильного автобуса подбати потрібно.

Наприклад, компанія-перевізник TransTempo надає найширший вибір транспортних засобів, детальніше з якими можна ознайомитися тут: https://transtempo.ua/arenda-avtobusov. Однак, в будь-якому випадку не зайвим буде перевірити наступні параметри:

• своєчасне проведення технічного огляду та наявність відповідних відміток про це;

• повну комплектацію салону необхідним для тривалої поїздки, в тому числі міні-туалетом і роз'ємами для зарядок;

• наявність безкоштовного wi-fi в салоні стане додатковим бонусом, з ним час у дорозі пройде непомітно;

• ремені безпеки і регульовані сидіння зроблять поїздку максимально комфортною і захищеною;

• багажний відсік при великому числі пасажирів повинен відрізнятися особливою місткістю.

Найпопулярніші зараз автобуси на 50 місць для переміщення великих груп та компаній на різного роду заходи як по території України, так і за кордон. Детальніше про характеристики такого транспорту можна дізнатися за посиланням https://transtempo.ua/arenda-avtobusov/50-mest.

Як орендувати автобус


 

Довіряти слід транспортним компаніям, що мають досвід на ринку не тільки міських, але і міжнародних перевезень. Наявність членства в Асоціації міжнародних перевізників України свідчить про якісну підготовку та надання висококласних послуг. Обов'язково перевірте наявність документів, ліцензій, страховки.

Послуги оренди максимально доступні кожному: замовити їх можна по телефону, або в один клік, заповнивши форму зворотного зв'язку на сайті обраної компанії. Вартість часто нараховується на 1 кілометр шляху, так що попередню ціну можна розрахувати самостійно. При цьому, чим довше подорож, тим менше коштує 1 кілометр дороги.

Ще десятиліття тому тривалі переміщення автобусом викликали виключно негативні асоціації, але тепер при наявності плазмових телевізорів в салоні, клімат-контролю, панорамних вікон і зручних підставок для ніг подолати будь-яку відстань - не проблема. Важливо й те, що ціна за проїзд в приватному орендованому автобусі (особливо якщо вартість поділена між іншими учасниками подорожі) практично не відрізняється від вартості квитків на менш комфортабельному транспорті державного автовокзалу.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024