У Луцьку шукають ІТ-шників на роботу в глобальну компанію

23 Лютого 2019, 10:08
В офісі компанії 4130
В офісі компанії

Глобальна ІТ-компанія Astound Commerce офіційно підтвердила відкриття нового офісу в Луцьку та оголосила про набір програмістів, розробників та тестувальників програмного забезпечення до своєї команди.

Це буде п'ята локація компанії Astound Commerce в Україні.

Спеціалісти з відповідним досвідом в веб-, PHP Magento чи Frontend-розробці чи QA-спеціалісти можуть подаватися на відкриті вакансії компанії та розпочинати роботу над масштабними проектами з електронної комерції для таких клієнтів як L’Oreal, Under Armour, The North Face, Puma, Crocs та багато інших.

Astound Commerce працює на ринку інформаційних технологій з 2000 року і сьогодні об'єднує понад 660 технічних розробників в українських офісах в Києві, Чернігові, Ужгороді та Вінниці. Саме Луцьк було обрано для відкриття ще одного представництва Astound в Україні. 

Таке рішення ІТ-гравця базувалось на результатах проведення дводенних подій «Ecommerce Fusion Meetup» для луцьких розробників в листопаді минулого року. Новий офіс стане п'ятою локацією компанії в Україні і покликаний розширити команду спеціалістів кваліфікованими і досвідченими програмістами з Луцька.

«На сьогоднішні Луцьк має значний потенціал в розвитку інформаційних технологій. Це демонструють і велика спільнота розробників та технічних спеціалістів, і однойменний ІТ-кластер, і зацікавлення органів місцевої влади. Така активність стала одним із факторів вибору локації для нового офісу. Компанія Astound Commerce інвестує у відкриття ще одного представництва в Україні, оскільки це сприятиме збалансованому розвитку регіонального ІТ. Тож ми запрошуємо луцьких ІТ-фахівців до співпраці з нами», – прокоментувала Дар’я Горніцька, генеральна директорка Astound Commerce в Україні.

Важливим фактором при виборі нової локації для офісу є наявність технічних фахівців з відповідним досвідом і рівнем кваліфікації.

Так, у минулому році Волинська область нараховувала близько 1,4 тисячі ІТ-фахівців, що і стало ключовим для Astound Commerce. Інвестуючи в регіон, компанія планує не лише пошук розробників на ринку, але й запуск власних проектів з підготовки ІТ-спеціалістів у форматі Boot Camp в Луцьку. Такі ініціативи вже активно реалізуються в інших офісах Astound і у минулому році близько 30 випускників програми приєдналися до компанії в Ужгороді, Вінниці і Чернігові.  
    
З деталями та описом відкритих позицій компанії Astound Commerce для офісу в Луцьку можна ознайомитись на офіційному сайті.
 
Довідково.
Astound Commerce – глобальна агенція цифрової комерції, яка забезпечує повний цикл послуг: від планування, дизайну, розробки та підтримки рішення до його просування й операційної аналітики. Серед клієнтів компанії adidas, L’Oréal, Under Armour, Jimmy Choo, Lacoste, Versace та багато інших всесвітньо відомих брендів, для яких команда Astound Commerce успішно запустила понад 1000 проектів електронної комерції. Astound Commerce заснована в 2000 році в Сан-Франциско та наразі нараховує сім центрів розробки по всьому світу. Більше інформації на сайті компанії: www.astoundcommerce.com.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024