Федорова: через припарковану фуру мало не постраждали діти

02 Вересня 2016, 16:30
2975 Джерело: imberovskij

Під час першого вересня на вулиці Федорова водіїв та пішоходів наражала на небезпеку припаркована на узбіччі фура.

Про це написав у Facebook Михайло Імберовський.

Чоловік став свідком того, як мало не сталися кілька нещасних випадків через те, що вантажівка, двічі порушивши правила дорожнього руху, закрила вигляд для водіїв.

«Перше вересня, День знань, лучани святкують!
Не виключення і моя сім'я, разом з дружиною влаштували святкову вечерю у "БАЗИЛІКУ" на Федорова! Проте, написати цей пост вирішив після того, як на моїх очах замало не трапилася жахлива ДТП, яку могла спричинити ця «припаркована фура», що закриває повністю вигляд зліва для водіїв відвідувачів ресторації, порушивши двічі ПДР: до повороту лише 3-4 метри і від авто до роздільної лінії менше метра!!!» - пише Михайло.

Очевидець викликав копів, аби ті оштрафували водія, а сам почав виконувати функції регулювальника, попереджаючи містян про небезпеку:

«Це трапилося сьогодні 18:29, а вже о 18:31 я телефоном повідомив про це поліцію, представившись і залишивши свої контактні дані. Останнім часом багато каменів летить в бік наших копів і я був переконаний в упередженості по відношенню до них, але на годиннику вже було 19:01, а екіпаж не під'їхав.., я знову зателефонував, бо за цих півгодини коли чекав, як регулювальник, попередив ще дві небезпечні ситуації за участю авто і дитини-пішохода, яка хотіла перебігти вулицю перед фурою, посмакувавши квасом, який продають поруч...»

Проте поліцейські, які прибули через деякий час, пояснили Михайлу, що не можуть нічого вдіяти, адже водія фури на місці немає. Винне всьому – недосконале законодавство:

«О 19:15 побачив поліцейський автомобіль, але він проїхав повз і припаркувався у сусідньому дворі.., підійшовши до нього не побачив нікого.... Ще через п'ять хвилин мав телефонну розмову із представниками луцької поліції, які мене повідомили, що патруля чекати не варто, оскільки водій фури відсутній і вони нічого вдіяти не можуть згідно законодавства, а на моє питання щодо того, як би діяла поліція виразі ДТП, або чого гірше травмування чи смерті пішохода почув, що в такому разі вони б розшукували власника і водія…», – розповів чоловік.

«Для мене це був шок! Бо скрізь у розвинених країнах поліція робить ставку на профілактиці і попередженні правопорушень, а у нас лише після того, як сталася біда вони включаться в роботу!!!... Більше того через матеріальне заохочення там держава стимулює громадян повідомляти про правопорушення!!!

P.S. Поважаю нашу нову поліцію, але не можу змиритися із таким недолугим законодавством і байдужістю!!! Маю надію, що на Федорова нічого не трапиться, і фура від'їде, бо часу стояти там більше не мав.., а також Olha Buzuluk вірю, що Луцьк і в цьому випадку знатиме своїх "героїв"!
Усіх закликаю змінюватися самим і тисячі зміняться навколо нас!!!» – закликає Михайло Імберовський.









 

Коментарі
02 Вересня 2016, 19:42
Ця фура постійно там стоїть!!!! дістало!!!! їдеш від варшавки за кермом і при повороті на федорова через фуру ніхера не видно, а по вулиці тій всі ходять як хочуть і назустріч може їхати авто... В нашій державі все через. Ж...
02 Вересня 2016, 19:44
Фури часто їздять та зупиняються де хочуть і як хочуть нехтуючи правилами дорожнього руху.
02 Вересня 2016, 20:21
Ми 31 серпня бойкотували установку будинкового газового лічильника .Поліцаї приїхали за 5 хвилин після дзінка представника Волиньгазу , щоб зафіксувати акт непокори .
02 Вересня 2016, 20:32
Проколіть колеса в фурі і все. Більше ставити не буде. Ну а нарахунок поліціїї, вони ж трьома екіпажами одну постанову виносять, що Ви від них хочете... Це ж неучі.
03 Вересня 2016, 03:36
Так в еас на Федорова фури як на об'їздній - вдень і вночі, а ще автобус якраз навпроти школи ставлять. Це нормальне явище і нікому до того діла немає. Ні до того, що пішоходам огляд закривають, ні до того, що це суттєві перешкоди для інших водіїв, коли вони "змійкою" вирулюють поміж фури і автобуса.
03 Вересня 2016, 22:40
Гарна ідея, будемо пробивати шини..
05 Вересня 2016, 17:17
А,що остається робити, тільки так,Якщо нікому до цього нема діла.Чекають,що хтось загине. Проколоти шини цьому негодяю. Так і зробимо.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром