Педан презентував у Луцьку нові види спорту

18 Лютого 2019, 22:00
3808

Спортивний рух відомого шоумена та ведучого Олександра Педана «JuniorZ» проводить в Україні тренінги з нових видів спорту для вчителів фізичної культури. Його метою є теоретичне та практичне ознайомлення педагогічного складу, школярів та їхніх батьків з варіативними модулями фізкультури, впровадження нових видів спорту у шкільну програму.

І от сьогодні у загальноосвітній школі № 23 Луцька відбувся тренінг для педагогів нашого краю, - повідомляє відділ інформаційної роботи міськради.

Розпочинаючи захід, Олександр Педан зауважив, що це єдиний проект, що популяризує та розвиває спорт для підлітків. Покоління Z – це діти, народжені після 2000 року в розквіт цифрової епохи. Сьогодні підлітки не можуть уявити життя без інтернету, смартфонів та інших гаджетів. Однак, у великій «цифровій» обізнаності дітей є також негативні риси, які обумовлюються зниженням зацікавленості підлітків до спорту. JuniorZ направлений на залучення молодого покоління до активного способу життя та виховання нової епохи спортивно активних людей.

Олександр Педан наголосив, що головним їхнім завданням є популяризація занять спортом серед дітей та підлітків, аби вони були здоровішими. Він наголосив, що сам ніколи не займався професійно спортом, однак, у своє задоволення спробував біля 30 видів спорту. За його словами, аби діти хотіли займатися чимось, необхідно, щоб їм це було цікаво. Олександр Педан наголосив, що футбол, баскетбол чи волейбол багатьом дітям нецікаві, і необхідно на уроках фізичної культури пропонувати нові види спорту. Саме тому вони й проводять тренінги для вчителів фізкультури, щоб вони могли вводити у програму регбі, флорбол, фрізбі тощо. За його словами, це цікаво дітям.

Він наголосив, що його спортивний рух активно співпрацює з Міністерством освіти та науки України.

Також Олександр Педан зауважив, що вони уже провели 13 таких семінарів в Україні, активно співпрацюють з місцевою владою.

Олександр Педан розповів, що сьогодні вчителів навчатимуть таким видам спорту, як чирлідинг, петанк, бадмінтон, флорбол, ігри з фризбі, корфбол та реґбі.

Читайте також: Лучанка написала виклик «Гаррі Потеру»







 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024