Студентам-першокурсникам історичного факультету прочитали першу лекцію

02 Вересня 2016, 13:36
1938

Новий 2016-2017 навчальний рік для студентів історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки традиційно розпочався з лекції для першокурсників, яку розпочав словами вітань декан історичного факультету, доктор історичних наук, професор Анатолій Шваб.

Він представив присутнім завідувачів п’яти випускових кафедр, заступників деканів та методистів деканату.

Декан факультету розповів про досягнення факультету, його рейтинг в університеті, адже на факультеті працює тринадцять докторів наук, ліцензовано шість бакалаврських та шість магістерських освітніх програм й побажав першокурсникам бути сумлінними у навчанні і досягти високих здобутків у знаннях.

Заступник декана з навчально-методичної роботи Василь Денисюк ознайомив першокурсників з особливостями організації освітнього процесу в університеті.

У своєму вітальному слові заступник декана з виховної роботи Тарас Літковець розповів першокурсникам та присутнім батькам про 70-річну історію та традиції історичного факультету. Цьогорічним вступникам пощастило, адже 6 жовтня 2016 р. факультет буде відзначати 70-річний ювілей, тому першокурсники стануть учасниками цього важливого для історії факультету дійства.

Маємо надію, що перша зустріч із факультетом та університетом у першокурсників залишить приємні враження, які закарбуються на все життя. Наступним кроком буде знайомство першокурсників із Луцьком.

Зокрема, 7 жовтня вони відвідають Старий Луцьк, ознайомляться з його багатовіковою історією, а незабутню екскурсію їм проведе Оксана Штанько, кандидат історичних наук, викладач кафедри документознавства і музейної справи.





Поділилася Тетяна Яцечко-Блаженко

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром