Луцьк доброчинний: 34 учням подарували канцтовари і влаштували концерт

31 Серпня 2015, 12:14
1917

Відбулася благодійна акція для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

34 дитини отримали від Церкви Адвентистів Сьомого Дня канцтовари, які їм потрібні для навчання у школі. У заході взяли участь секретар міської ради Сергій Григореннко, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, повідомляє сайт Луцької міської ради.

Діти мали нагоду поспілкуватися з пастором Церкви Анатолієм Антонюком про доброчинність, інші моральні чесноти. Окрім того, для дітей юні прихожани церкви підготували невеличкий концерт.

Сергій Григоренко подякував благодійникам від себе особисто та міського голови Миколи Романюка за постійну участь Церкви Адвентистів Сьомого Дня у міських благодійних заходах.

“Міський голова, перебуваючи на ювілеї Церкви, пообіцяв зробити дорогу до Дому молитви і дотримав своє слово”, - сказав секретар міської ради.

Сергій Григоренко побажав дітям успішного нового навчального року і розповів, що міська влада приділяє велику увагу освітній галузі. Зокрема, найближчими днями буде відкрито нові групи у дитячому садку на вулиці Чехова, капітально відремонтовано Палац учнівської молоді, виконано ремонтні роботи та покращено матеріальну базу багатьох інших навчальних закладів.





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром