Рованці: бандитам, які побили сторожа та пограбували підприємство, оголосили про підозру

18 Лютого 2019, 17:46
бандитам повідомили про підозру 1865
бандитам повідомили про підозру

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення двома мешканцями села Рокині Луцького району грабежів.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Нагадаємо, ввечері 8 січня 23-річний та 29-річний зловмисники побили дерев'яною палицею охоронця території, яка належить місцевому підприємцю, у селі Рованці та відібрали у нього мобільний телефон, завдавши майнової шкоди на суму 1245 грн.

Після цього, відкривши двері металевих контейнерів, відкрито викрали з одного з них побутові прилади та інструменти на суму 10 тис грн.

Майже через місяць після вчинення злочинів молодиків затримали. Під час обшуку в оселі одного з них знайшли частину викраденого майна.

Зауважимо, що молодший із грабіжників понад два роки перебував у розшуку за вчинення крадіжок на Волині, а старшого правоохоронці понад рік розшукували за вчинення розбоїв на Донеччині.

Нині їм повідомлено про підозру вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 186 КК України, та взято під варту, відтак обом молодикам доведеться відповідати за вчинені тепер і раніше злочини.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024