Які бувають наклейки?

18 Лютого 2019, 12:10
6423

Наклейки або стікери творять чудеса. Вони допомагають виділитися серед друзів і закріпитися в пам'яті зайнятих клієнтів без великого бюджету. Як тільки стікер потрапляє в руки потенційного покупця, він миттєво стає засобом просування товару або бренду. Інтернет-друкарня «24Прінт» пропонує «печать наклеек в Киеве» на найвигідніших умовах.

Замовляючи виготовлення цих яскравих поліграфічних виробів, ви отримуєте гнучкий і ефективний рекламний інструмент, який відрізняється:

  • унікальним дизайном;

  • ідеально підходящими матеріалами і форматами;

  • застосуванням новітніх технологій;

  • якісною обробкою;

  • нарізкою за встановленими розмірами;

  • доступними цінами;

Наклейки подобаються всім. Це продукт, який повертає нас в дитинство і, який ми ніколи не переростаємо. Він друкується на папір або вініл і забезпечує брендам незліченну кількость «рекламних показів» без додаткових витрат.

 

Паперові наклейки

Це найпростіша і дешева різновид поліграфічної продукції. Вои відмінно підходить для персоналізації бейджів, прикраси холодильників і безлічі інших креативних ідей. Вибирати доводиться між попередньо обрізаними і цільними листами наклеюваного паперу. Вирізані наклейки круглої, овальної, квадратної або прямокутної форми надають індивідуальності інтер'єру і предметам домашнього ужитку.

 

Водостійкі стікери

Звичайні паперові наклейки не є водо- або атмосферостійкими, тому вони уразливі до зовнішніх впливів, погано утримуються і швидко зникають з поверхонь. Для водостійких варіантів застосовує спеціальна матовий папір і принтер з пігментними чорнилами, які незамінні при друку наклейок для зовнішнього використання.

 

Вінілові наклейки

Це найпоширеніший різновид друкованих зображень, яка використовується всюди, від виробництва до автомобільних бамперів і декору стін. Наклейки, виготовлені з високоміцного вінілу набагато надійніші від паперових стікерів. Вони можуть похвалитися:

легкість у догляді;

стійкість до зовнішніх умов;

довговічність.

 

Вибір наклейок залежить від цілей. Для використання на відкритому повітрі ідеальний міцний і довговічний вініл. Він забезпечує максимальну відповідність вимогам замовника, оскільки дозволяє створювати різні форми, розміри, зображення і графіку. Більш тонкі паперові наклейки, як правило, дешевше вінілових версій, що дозволяє заощадити кошти. Вони підходять для внутрішнього використання і розміщення на банках, коробках або пляшках. Ваш проект підкаже, які використовувати наклейки.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024