Учнів школи № 3 вітав з Днем знань мер міста

01 Вересня 2016, 16:15
5916

Привітати учнів та педагогів ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 з новим навчальним роком прийшли Луцький міський голова Микола Романюк, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, депутат міської ради Микита Рабан.

Щороку цього дня діти та їхні батьки з великою радістю йшли на святкові лінійки. Однак, тепер наша країна переживає складні часи. На східних рубежах України триває війна. Тож у всіх школах міста під час лінійки з нагоди Дня знань вшанували хвилиною мовчання волинських Героїв Небесної сотні, військовослужбовців лучан, які загинули під час виконання завдань у зоні АТО – пишуть на сайті міськради.

Цей день завжди особливо урочистий для першокласників, які з цікавістю та захопленням вперше переступають шкільний поріг. Тому із вітальним словом міський голова звернувся насамперед до них. Микола Романюк зазначив, що цього року понад три тисячі дітей нашого міста стали першокласниками. Побажав їм гарно навчатися та здійснення мрій.

«Слава Богу, з кожним роком у місті збільшується кількість першокласників. У Луцьку народжуються дітки, а це значить, що місто матиме хороше майбутнє», - сказав Микола Романюк.

Він привітав і одинадцятикласників та побажав їм, щоб знання здобуті у школі допомогли реалізувати себе у житті.

Також міський голова привітав батьків, усіх лучан, і побажав, щоб наступного року на День знань над нашою українською землею було чисте мирне небо.

Привітав педагогічний колектив, учнів та батьківську громаду з початком нового навчального року директор Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Віктор Савчук та побажав успіхів, міцного здоров'я, мирного неба. Він подякував міській владі, батькам та спонсорам за допомогу у підготовці до навчального року школи. Зокрема, було замінено вікна в актовій залі, відремонтовані класні кімнати та майстерні, здійснено благоустрій шкільного подвір'я.

Директор також висловив слова вдячності та вручив Подяку Світлані Лісовій, яка неодноразово у свою родину брала дітей із Волновахи, які приїжджали до Луцька на Великдень, на літній відпочинок.

Символічними дарунками для першокласників були книги від одинадцятикласників. Саме першокласники були головними учасниками святкового дійства, тож на лінійку вони крокували під вишиваними рушниками, та й на перший урок у приміщення школи їх запросили першими. А покликав дітей за парти традиційний шкільний дзвоник.









Директор школи №3 Віктор Савчук (зліва), міський голова Микола Романюк та начальник управління освіти Олег Гребенюк
Директор школи №3 Віктор Савчук (зліва), міський голова Микола Романюк та начальник управління освіти Олег Гребенюк

Директор Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Віктор Савчук
Директор Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Віктор Савчук












 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024