Відродження: «розсипався» свіжоукладений тротуар

01 Вересня 2016, 15:18
1845

Тротуар з небезпечним підвищенням, який виклали лише місяць тому, просів та розсипався. Виконавці робіт розводять руками та радять звернутись до замовників робіт.

Як повідомляє ІА Волинські Новини, місяць тому лучанин став свідком укладання небезпечного тротуару.

Тоді поблизу перехрестя проспекту Відродження і вулиці Софії Ковалевської здійснювали ремонтні роботи – працівники «Луцькавтодору» клали тротуарну плитку.

Проте тоді ніхто не взяв до уваги факту, що посеред тротуару на декілька сантиметрів піднімається плита, яка накриває теплотрасу.


«Я одразу запитав працівників, чи планують вони усунути дефект, чи залишать так, як є. Мені відповіли, що так і має бути, адже це теплотраса, вона має бути накритою. Я все розумію, але ця плита є травмонебезпечною, оскільки піднімається на кілька сантиметрів над плиткою, хтось запросто може зачепитися й розбити ніс», – зауважує лучанин.

Лучанин Андрій  звернувся за коментарем до «Луцькавтодору», але там на нього чекали лише відмовки: спершу сказали, що відповідального за ремонт тротуару немає на місці, згодом просто не піднімали слухавку, а врешті-решт сказали, що жодної інформації, включно з ім’ям відповідального за ремонт, надавати не будуть.

Проте вже через місяць новий тротуар просто розсипався. На фото, яке надав редакції Андрій, видно, що дорога просіла і бруківка перестала триматись купи.


Журналісти знову звернулись в «Луцькавтодор», де їм повідомили, що тротуар поклали таким чином через те, що в наявності не було крану, яким можна підняти плиту теплотраси. Також зауважили, що замовником робіт був департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, тому, мовляв, звертатись потрібно до них.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром