Вони живуть своєю роботою: історії луцьких медсестер

15 Лютого 2019, 22:17
4390

Сьогодні, 15 лютого, відзначають своє професійне свято медичні сестри операційної. Нині в 14 операційних залах Луцької міської клінічної лікарні трудяться 22 медсестри. Наймолодшій – 18 років, найстаршій – понад 70. Робота особлива, бо під час кожного операційного втручання вони знаходяться поряд з лікарем в ролі вірного і надійного помічника. Незважаючи на труднощі, невисоку зарплату, втому, усі вони живуть своєю роботою.

Вони розповіли про справу свого життя, розчарування та професійні успіхи, - пише ІА ВолиньPost.

Надія Денисюк, операційна медсестра урологічного відділення:

«Прийшла сюди зразу після школи у 1981 році. Спочатку працювала санітаркою. Я живу цією роботою. Колектив хороший, керівник - старша медична сестра Людмила Павшук - найкраща. Буває, що втомлюєшся, тоді сердишся, бо робочий день ненормований. Після операції потрібно підготувати інструменти, матеріали перев’язувальні на наступний день, але відпочинеш і знову хочеться на роботу. До кожного хворого відношуся як до рідного, бо до чужої біди звикнути не можу».

Ірина Сергіюк, операційна медсестра відділення нейрохірургії:

«Операційна - це моя душа. Незважаючи на невисоку зарплату, труднощі, йду на роботу як на свято. В цей день хочу побажати операційним сестрам здоров’я міцного, натхнення, терпіння, благополуччя. Хай всі мрії здійснюються, а вони здійсняться».

Ольга Пасальська, операційна медсестра відділення ургентної хірургії:

«Я не так давно тут працюю, але хочу подякувати, насамперед, колективу, що гарно мене прийняли, бо трудилася в опіковому центрі. Хочу сказати, що я не тільки люблю і пишаюся своєю роботою, я тут живу. В цей день хочу побажати своїм дівчатам, щоб під час оперативного втручання дивилися в рану, а в житті - назад оглядалися з вдячністю, вперед - з надією, вгору - з вірою, а по боках - з шаленою любов'ю».

Ірина Гроголь, операційна медсестра відділення ургентної хірургії:

«З дитинства мріяла стати хірургом, але так як не склалося, прийшла сюди працювати медсестрою. Хірургія - це моє життя, це моє натхнення. Незважаючи ні на що, завжди хочеться йти на роботу».

Наталія Ярема, операційна медсестра відділення ургентної хірургії:

«Медики – залежні люди: і хочеться покинути, і не можна це зробити. Дійсно, дуже люблю і обожнюю свою роботу. Великою мірою це – завдяки нашій старшій медсестрі Людмилі Павшук, яка спонукає, стимулює і допомагає весело відпочити. Дякуємо їй».

Оксана Кравчук, операційна медсестра відділення малоінвазивної хірургії:

«Люблю свою роботу і ціную. Можу сказати, що це моя друга сім’я. Я багато чому тут навчилася. Люблю своїх колег. Вітаю з професійним святом і дякую Людмилі Павшук за те, що організовує не тільки роботу, але й відпочинок та екскурсії».

Ніна Бондар, операційна медсестра відділення ургентної хірургії:

«Спочатку працювала на підприємстві. В медицину прийшла свідомо, бо хворіла дитина. Люблю свою операційну. Був час, коли працювала старшою медичною сестрою у відділенні неврології. Не змогла, повернулась назад».

Ірина Приходай, операційна медична сестра гінекологічного відділення:

«Люблю роботу, ціную лікарів, з якими працюю. В мене на операційному столі - лише жінки. Хочу побажати, щоб кожна жінка любила і поважала себе. А ми дбатимемо про їхнє здоров"я, бо ми - солдати в білих халатах, у нас - стальні ніжки, стальні ручки, ми працюємо, пропускаємо все через себе, а на наступний день приходимо і знову - до операційного стола».

Людмила Павшук, старша медична сестра операційного блоку:

«Я рада бачити усмішки моїх дівчат. Я всіх люблю. Я дорожу ними. Вони - найкращі. Таких як в нас немає в жодному відділенні. Я хочу привітати всіх з професійним святом. Хай все буде добре на роботі, вдома і в особистому житті».

Читайте також: Уляна Супрун розповіла про переваги вакцинації від грипу

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024