Гімназія №4: школярі «фонтанно» розпочали новий навчальний рік

01 Вересня 2016, 13:17
3820

Учні гімназії №4, їхні учителі та батьки зібралися біля фонтанів, перед входом у Центральний парк, аби відзначити День знань урочистим дійством.

Традиційно 1 вересня вулиці міста переповнені школярами, які у святковому вбранні та з букетами квітів поспішають на урочисту лінійку.

Учні гімназії №4 також ретельно підготувалися до свята. Одягнені у патріотичне вбрання гімназисти урочисто привітали найменших школярів із їхнім першим днем навчання, після чого виконали гімн України і вшанували полеглих Героїв.

З початком навчального року школярів привітали директор школи Олександр Мишковець секретар міської ради Юлія Вусенко та представники духівництва.








1


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром