Лесі Українки-Крилова: облаштовують сквер фонтанами та «сонячними» деревами

01 Вересня 2016, 12:12
2876

У луцьку на перехресті вулиць Кривий Вал та Лесі Українки почали облаштовувати сквер.

Робітники встигли встановити кілька «сонячних» дерев,  від яких лучани зможуть заряджати свої гаджети, та фонтанів.

Нагадаємо, зміни відбуваються у зв’язку з реконструкцією головної пішохідної вулиці міста – Лесі Українки.

Також 1 вересня перекрили вулицю Кривий Вал, адже тут викладають старовинну бруківку – шашку Трилінського.







Читайте також: Лесі Українки: частину знайденої шашки Трилінського залишать «для історії»

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
01 Вересня 2016, 15:47
Нормально. Але повільно. Фонтан- шикарно, але фонтан "на зиму"- викликає запитання А Сонячні дерева суперові. Мистецька робота. Львів ти Тернопіль- відпочивають. Хоч у чомусь ми кращі.
01 Вересня 2016, 15:53
"Робітники встигли встановити кілька «сонячних» дерев, від яких лучани зможуть заряджати свої гаджети, та фонтанів." - будем сидіти на цих деревах і заряджати гаджети.
01 Вересня 2016, 19:27
Облаштовують Сквер- (ключове)- Але - облаштовують рагулі без смаку, містечкові дибіли, корупція косить наші ряди. Сонячні дерева- рагулізм,Трилінка викладена на перехресті- дибілізм... І вааще- окупанти у місті! лише троє- четверо людей-(галасливих)- які НІКОЛИ НІЧОГО НЕ ЗРОБИЛИ- судять усе. ви- левчуки-романюки -андрейчини- містечкові естети. Голоавнь в них - не Скульптор, ... ну і далі по тексту.... холера, спробуйте!- Зробити "дерева"-(авторські роботи коваля -художника І. Возняка)- скуйте, або хоч намалюйте ХОТЬ ЩОСЬ! повноцінності у цих "мистецтволюбів" -зашкалює. за комплексом- пустка...Але нічого, комплекс великий. Затулить!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром