На Рівненщині лучанин намагався підкупити поліцейських

15 Лютого 2019, 16:43
1630

У селищі Млинів, що на Рівненщині, 26-річний лучанин, котрий порушив правила дорожнього руху, пропонував правоохоронцям хабар.

Інцидент трапився у четвер, 14 лютого. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Під час патрулювання райцентру в поле зору поліцейських потрапив автомобіль «ГАЗ-3302», водій якого спочатку порушив правила проїзду перехрестя із круговим рухом, створивши аварійну обстановку, а потім і правила стоянки на території автовокзалу. На його території  правоохоронці почали на волинянина оформляти адмінматеріали за двома порушеннями статті 122 КУпАП.

Однак, аби уникнути відповідальності, порушник запропонував 400 гривень хабара. Тепер, крім штрафу в розмірі майже 1200 гривень та перспективи позбавлення права керування транспортом житель Луцька нестиме ще й кримінальну відповідальність.

Досудове розслідування розпочато за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає штраф від п’ятисот до семисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням чи позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024