Школа №15: учні урочисто відзначили свято Першого дзвоника

01 Вересня 2016, 11:55
10414

У День знань загальноосвітня школа №15 прийняла в учнівську родину 161-го першачка.

Перед початком урочистої лінійки, шкільне подвір’я вирувало життям. Батьки приводили найменших школярів за руку, а старші учні шукали написи на асфальті з номером свого класу і впевнено вишикувалися в очікуванні початку дійства.

Традиційно розпочали лінійку з привітань та мелодії гімну України. Після чого хвилиною мовчання вшанували полеглих Героїв, які віддали життя за честь та гідність нашої країни.

Привітати присутніх із початком навчання завітав перший заступник міського голови Тарас Яковлев. Він побажав усім здоров’я та наснаги на увесь навчальних рік, а майбутнім випускникам – надолужити те, що ще не довчили, щоб потім не жалкувати про свої помилки.

«Доброго дня дітки, вельмишановні педагоги. Хотів би всім поспівчу…перепрошую, привітати. Насправді, це, звичайно, жарт. Хотів би усіх привітати, дійсно, зі святом. Знання у людини – це, мабуть, найцінніше, окрім здоров’я… Окремо звертаюся до першокласників і до їхніх батьків…Гадаю, що ви отримаєте ті знання, на які заслуговуєте», – привітав школярів Яковлев.


Інший почесний гість – депутат міськради Григорій Пустовіт – також звернувся до школярів із вітальним словом та зауважив, що учні не помилилися із вибором школи. Адже обранець громади, чиї діти закінчили саме цей навчальний заклад, із власного досвіду знає, що попереду на першачків чекає не лише прекрасне виховання, а й відмінні знання.


 

«Дозвольте мені від імені депутатського корпусу Луцької міської ради привітати вас із цим прекрасним святом – святом Першого Дзвоника. Кожна людина, не залежно від віку, має прямий стосунок до цього свята… Ваші відмінні оцінки – це підтримка наших солдат. Тому підтримайте захисників України своїми знаннями!» – виголосив Григорій Пустовіт.

Опісля словесних вітань, присутні послухали пісню у виконанні учениць школи, а одинадцятикласники, разом із найменшими учнями, задзвонили у перший дзвінок, який віщував про початок нового навчального року.

2


1


3




1

1


2


3

5

2

1

1

1

1


2

1

2

3

1


1

1

1



1

1



1





1




4



2


1

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

 

Коментарі
01 Вересня 2016, 16:59
а старші учні шукали написи на асфальті з номером свого класу і впевнено вишикувалися в очікуванні початку дійства. - Совок рулить... бідні діти...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром