«Богдан Моторс» набирає працівників

15 Лютого 2019, 15:14
«Богдан Моторс» набирає працівників 1932
«Богдан Моторс» набирає працівників

Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» АТ «Автомобільної Компанії «Богдан Моторс» набирає працівників за робітничими професіями.

14 лютого відбувся міні-ярмарок вакансій для оперативного підбору претендентів щодо потреб підприємства. Про це повідомляють на сторінці Луцького міського центру зайнятості у Facebook.

Представник роботодавця – інженер з кадрової роботи Лариса Гладунець розповіла присутнім про потребу підприємства в працівниках, детально ознайомила з умовами праці, обов’язками претендентів на робочі місця, режимом роботи, рівнем заробітної плати та надала вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Підприємство потребує: слюсаря з механоскладальних робіт (складальне виробництво), електрозварника на автоматичних та напівавтоматичних машинах, слюсаря з механоскладальних робіт (при електрозварюванні), верстатника широкого профілю.

На підприємстві практикують працевлаштування пошукачів роботи, котрі мають певні навички роботи за професією (без диплому) по другому розряду. Після виконання поставлених завдань (контрольних робіт) мають можливість підвищити розрядність за результатами іспиту.

На сьогодні «Богдан Моторс» нарощує обсяги виробництва, адже на часі виконання замовлення з виготовлення 55 низькопідлогових особливо великих тролейбусів для КП «Київпастранс». Продовжується співпраця з містами Кременчук, Івано-Франківськ (Компанія «Богдан Моторс» доправила до Івано-Франківська перші 12 з 24 низькопідлогових 12-метрових автобусів «Богдан А70132»), укладено нову угоду із французькою компанією Bluebus щодо виробництва кузовів для електричних автобусів.

Також високий професіоналізм українських фахівців підтвердив і контракт із данською компанією BankeElectromotive, для якої на Луцькому ДП «Автоскладальний завод №1» виробили електромашину ERCV27 –  першу українську повністю електричну вантажівку.

Учасників ярмарку, а це 16 осіб з числа пошукачів роботи, які мають професійну освіту і просто охочі працювати на цьому підприємстві та мати постійне місце роботи, запросили відвідати підприємство для подальшого ознайомлення з технологічними процесами з виготовлення автобусів та тролейбусів.

Відбулися індивідуальні співбесіди з претендентами на роботу, четверо учасників заходу визначились з подальшим працевлаштуванням та отримали направлення на роботу. 

Співпраця продовжується, згодом хочуть провести серію міні-ярмарок вакансій на потребу підприємства.

Читайте також: Ми маємо усунути з доріг застарілу техніку, – корпорація «Богдан»

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024