Що у Луцьку крали в День закоханих

15 Лютого 2019, 09:22
одна із крадійок 4299
одна із крадійок

У Луцьку на вулицях Бенделіані, Рівненській, Ветеранів та на бульварі Дружби народів обікрали магазини в День закоханих.

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції Волині у Facebook.

«Щоб їсти, пити і пахнути, – певно, саме про це думали сьогоднішні крадійки у Луцьку, які намагались винести товар, не розплатившись за нього», – йдеться у повідомленні.

З самого ранку на вулиці Бенделіані охорона супермаркету помітила жінку, яка винесла пляшку алкоголю та ковбасу. Суму збитків оцінили у понад 300 гривень. Оскільки камери спостереження добре зафіксували підозрювану, слідчі швидко її знайдуть і притягнуть до відповідальності.

Згодом, в одному з магазинів по вулиці Рівненській громадянка поцупила цукерки вартістю понад 120 гривень. На особу патрульні оформили необхідний протокол за ст. 51 КУпАП. Встановили, що це вже друга протягом року крадіжка, здійснена цією жінкою.

 А на бульварі Дружби народів заявниця повідомила, що невідома особа винесла з магазину парфуми. І хоч їх вартість 80 гривень, працівниця лишила необхідні заяву й пояснення, а також надала доступ до камер спостереження, які добре зафіксували порушницю. Її особу встановлюватиме слідчий.

Згодом прийшло повідомлення, що на вулиці Ветеранів 41-річна жінка з’їла в приміщенні магазину паніні, а згодом вирішила непомітно винести ще й пляшку алкоголю. Загальна сума збитків – майже 50 гривень. Охоронці закладу затримали порушницю та викликали поліцію. На особу патрульні оформили протокол за ст. 51 КУпАП.



 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024