Скандали віп-сусідів, втрата надії на гарячу воду та нарешті 3G

30 Серпня 2015, 23:00
2156

Головні події цього тижня, про які варто знати.

Немає компромісу. В елітному масиві «Вишенька» депутати Луцької міської ради своїми автомобілями блокують будівництво будинку для сиріт при живих батьках. Одному з депутатів намагалися підпалити авто, пощастило, що не спалахнув коктейль молотова.

Біда. 25 серпня в річці Стир втопився молодий чоловік. Наступного дня тіло було знайдено водолазами біля «Нової лінії»,Ним вивився 35-ти річний житель Рожищенського району.

Таксист-сутенер. Затримали таксиста котрий возив представниць найдревнішої професії на роботу. Такі послуги коштували клієнтам 500 гривень. З них чоловік отримував свою частку – 100 гривень. Йому загрожує п’ять років обмеження волі або ж позбавлення волі на той самий строк.

Моя нова поліція. Розпочалося тестування на загальний розвиток кандидатів у поліцейські. Раніше повідомлялося про відтермінування початку роботи поліцейських в Луцьку, тепер стало відомо, що луцькі полісмени приймуть присягу 21 грудня біля замку Любарта.

Не скоро будем нормально митись. ДП «Луцьктепло» не змогло домовитись із НАК «Нафтогаз» про реструктуризацію боргу за газ.

Тепер і в нас є. Найбільший мобільний оператор України «Київстар» ввів у експлуатацію 3G мережу в Луцьку.

Лучани люблять хорошу музику. 28-29 серпня відбувся VІІІ Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2015». Захід традиційно відбувся в амку Любарта. На концерті також збирали кошти для допомоги військовим пораненим в зоні АТО.

До Ліги Європи недалеко. У шостому турі Ліги  Парі-Матч  луцька «Волинь» мінімально переграла на своєму полі донецький «Олімпік» . Єдиний гол забив В’ячеслав Шарпар на четвертій доданій хвилині. Таким чином «Волинь» вийшла на 5 місце у турнірній таблиці маючи в активі 11 очок.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром