У Луцьку «майстер паркування» пошкодив газон

14 Лютого 2019, 21:00
2571

У Луцьку муніципали виявили водія, котрий припаркувався на газоні.

Про це пишуть на сторінці Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у мережі Facebook.

Чергового «майстра паркування» виявили 14 лютого, близько 11:00, на проспекті  Волі,14. Інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста склав адміністративний протокол за статтею 152 КУпАП на власника автомобіля, марки «Renault».  Він порушив Правила благоустрою міста Луцька в частині паркування, та  колесами авто «розірвав» трав’яний покрив та вщент знищив зелену зону на прибудинковій території, залишивши після себе колії від коліс.

На порушника чекає штраф від 340 до 1360 гривень.


 

Коментарі
15 Лютого 2019, 12:29
Явно це газоном не назвеш....<br/>Тим більше, якщо придивитись на фото явно видно:<br/>- не міг він з переднім приводом вирити колії, заїжджаючи задом фактично в притул до паркану<br/>- також задні колеса стоять явно не в у виритих коліях<br/>Тому легко можна зробити висновок, що колії були зроблені ще до його паркування.<br/> <br/>Согласно законодательству, газон – это участок однородной территории с дерновым покрытием, который искусственно создается путем посева и выращивания дерносоздающих трав (преимущественно многолетних злаков) или одернования.<br/><br/>если же участок вытоптан и постоянно припаркованные там машины не дают травинкам ни малейшего шанса прорасти – это газоном не является, а значит, и нарушений нет.<br/><br/>https://kp.ua/zp/390930-parkueshsia-na-hazone-vo-dvore-zaplaty-shtraf
15 Лютого 2019, 13:40
Так то воно так... А з іншої сторони, що в нас є парковки. Часом ввечері приїдеш додому і машину хоч з собою в квартиру забирай - нема де притулити і все!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром