У Луцьку патрульні агітували студентів приєднуватись до лав поліції

14 Лютого 2019, 14:38
2478

У Луцьку патрульні поліцейські Волинської області агітували студентську молодь приєднуватись до їхніх лав.

Зустріч правоохоронців із студентами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулась у рамках проекту «Центр кар’єри» у четвер, 14 лютого. Про це повідомляє прес-служба патрульних у мережі Facebook.

Інспектори ознайомили студентів із роботою патрульних та наголосили на важливості дотримання прав та законів. Всі охочі могли в невимушеній обстановці поставити будь-яке запитання поліцейським та одразу отримати на них відповіді. Правоохоронці із радістю поділилися цікавими розповідями про кумедні та цікаві випадки, які траплялися під час служби.

Також присутнім повідомили про набір у патрульну поліцію. Під час заходу старший інспектор з рекрутингу Юлія Гірдвіліс ознайомила присутніх з процесом набору співробітників, етапами відбору, а саме, особливостями подачі заявки на участь, проходженням тестування, медичного обстеження, перевірки рівня фізичної підготовки, психологічного тестування, проходження співбесіди та спеціальної перевірки. Також надали інформацію про заробітну плату та соціальне забезпечення, перспективи кар`єрного росту.






 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром