Де у Луцьку купити мансардну квартиру

14 Лютого 2019, 10:33
Фото ілюстративне 2889
Фото ілюстративне

Жодне інше помешкання так не спонукає до креативу, як мансардна квартира. Саме тому подібні оселі у Луцьку набирають все більшої популярності навіть за умови нижчої вартості квадратного метра житла.

Чому мансардні квартири стають все більш популярними? Ми живемо в той час, коли простір визначає і стиль життя і його якість. Коли не зважати на квадратні метри навколо тебе просто не можна, — пише Перший.

Інтер’єр мансардної квартири часто пасує людям творчим, креативним, з нестандартним мисленням. Він змушує міркувати над тим, як цікаво використати кожен квадратний метр. Разом із тим постійно надихає, бо велика кількість вікон відкриває неймовірні краєвиди.

Читати також: Як стильно оформити мансарду

Там легко усамітнитися для творчості, бо ти на верхньому поверсі, у тебе над головою не «гопають» сусіди, ти – сам на сам.

Відкритий простір і незвичні стелі дозволяють спланувати щось індивідуальне. Та й використовувати таку площі можна не тільки під житло.

Серед стильних і якісних варіантів таких помешкань – квартири у луцькому ЖК «Юпітер».

Планування мансардної квартири у ЖК «Юпітер»
Планування мансардної квартири у ЖК «Юпітер»

Житловий комплекс неподалік села Липини зводить Будівельна компанія «Інвестор». Тут набагато спокійніше, ніж у спальних районах гамірного міста. Разом з тим відстань до центру Луцька – невелика.

Забудовник продає мансардні квартири площею 60,77 кв.м у вже зведеному 2-му будинку, та 3-му, де будівництво ще триває.

Окрім плюсів мансардних квартир, варто зауважити і про переваги житлового комплексу «Юпітер». 

ЖК «Юпітер» – це три будинки, в кожному з яких 4 поверхи + мансардний. Сучасний дизайн під’їздів, благоустрій прибудинкової території, комфортабельне планування... Усього у «Юпітері»  144 квартири загальною площею 12324 кв м. Біля будинку –  дитячий майданчик, довкола – паркан і своя зелена зона для відпочинку, тому це затишне місце для проживання сімей із дітьми. Поруч –  чимала парковка, де під кожну квартиру надається одне паркомісце.


«Інвестор» пропонує акцію на мансардне житло і можливість відтермінування оплати до вересня 2019-го. 

Умови акції. Якщо покупець вносить усю суму одним платежем - то ціна одного квадратного метра становитиме 10 900 грн. За умови відтермінування при оплаті 50% першого внеску акційна ціна на один квадратний метр - 11 400 грн.

Звертайтеся у відділ продажу за телефоном:

096 030 20 10

або ж за адресою:

м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в.

Facebook: facebook.com/investorlutsk/

Instagram: bud.investor

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром