Партія «Наш край» вимагає створити комунальне вікно

31 Серпня 2016, 14:50
Ірина Приходько 2128
Ірина Приходько

Партія «Наш край» вимагає від уряду створення «єдиного комунального вікна» для отримання усіх послуг за один день. Центри з обслуговування клієнтів постачальниками житлово-комунальних послуг мають бути максимально клієнтоорієнтованими: працювати протягом усього тижня, без обідніх перерв та визначених годин прийому.

Про це заявила Голова виконавчого комітету Луцької міської організації «Наш край» Ірина Приходько.

Відповідне звернення із вимогою прийняти постанову, що буде жорстко регулювати порядок роботи таких центрів, направили до Кабміну. За словами Ірини Приходько, уряд повинен навести лад у наданні адміністративних послуг у сфері ЖКГ.

«Ми вимагаємо, аби постанова, яка буде регулювати роботу центрів з обслуговування клієнтів, була прийнята на найближчому засіданні уряду. Люди платять за надання послуг, відповідно, вони мають ці послуги отримувати якісно та вчасно», - переконана Ірина Приходько.

Вона також додала, що уряд має розпочати роботу над запровадженням «єдиного комунального вікна», де споживач зможе в стислі строки, і головне - протягом одного робочого дня, отримати будь-яку довідку газової служби, водоканалу, заключити договір з РЕС, отримати виписки з комунальних рахунків тощо.

Коментарі
31 Серпня 2016, 19:00
Рижучка в політиці ахахаха
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром