Поліція планує підняти рівень довіри населення

31 Серпня 2016, 13:15
Олег Кічук 1712
Олег Кічук

Головний поліцейський Луцька Олег Кічук стверджує, що наразі більшість працівників поліції «люди нормальні», а при наборі нових працівників важливу роль відіграють особисті якості.

Про це йшлося на пленарному засіданні сесії міськради у середу, 31 серпня.

Депутат Луцькради Аркадій Соломатін зауважив, що до Майдану громадяни не надто довіряли правоохоронцям, та поцікавився, за якими стандартами відбуватиметься набір нових кадрів.

«Не секрет, що до Революції Гідності кредит недовіри до поліції був великий. Я просив би при прийомі на роботу звертати увагу на моральні якості», – зазначив депутат.

Проте Олег Кічук розповів, що наразі у складі поліції більшість людей – хороші працівники. А при прийомі на службу велику роль відіграватиме співбесіда. Крім того, він зауважив, що коли у поліції хороший керівник, то і підлеглі працюють відповідно. Так, наголосив поліцейський, на попередньому місці служби він практикував звільнення працівників за низькі моральні якості.

Нагадаємо, що 2 по 31 серпня оголосили конкурсний відбір на службу до поліції. Конкурс передбачає декілька етапів. Перший етап – тестування на знання законодавчої бази, на загальні здібності і навички та психологічний тест. Другий етап – перевірка рівня фізичної підготовки і третій – співбесіда.

Коментарі
02 Листопада 2016, 08:35
В міліцію ішли ті полішуки кого на попа не взяли вчитися.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром