Відсутність медсестер у школах Луцька — на відповідальності міськради, — Олександр Савченко

13 Лютого 2019, 14:45
Олександр Савченко 2256
Олександр Савченко

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко вважає, що Луцька міська рада повинна вжити заходів, аби забезпечити вісім шкіл медичними працівниками.

У коментарі «Район.Луцьк» він розповів, що згідно нормативних актів питання забезпечення шкіл медсестрами — повністю зона відповідальності місцевої влади.

«В даному випадку — Луцької міської ради. В міській раді, як і в обласній, є більшість, яка в змозі прийняти будь-яке рішення. Однак, замість того, аби вирішувати нагальні соціальні чи господарські проблеми міста ця ситуативна більшість здебільшого переймається бізнесовими чи політичними питаннями», — висловився голова ОДА.

«На мою думку, у кожній школі повинен бути медичний працівник, адже це здоров'я та безпека наших дітей, якими не можна нехтувати».

Нагадаємо, у восьми школах Луцька нині відсутні медичні працівники, які постійно перебувають у навчальних закладах. Директор навчальних закладів кажуть, що вони не можуть вплинути на ситуацію та кивають на чиновників від медицини, а ті — на бюджет та нестачу коштів.

Читайте також: Олександр Савченко: Шкода, що Ігор Палиця не проводить більше часу на Княжій Волині

Коментарі
13 Лютого 2019, 17:01
краще булоб якби такі савченки і палиці жили своим життям і не лізли керувати на нашу бідну волинь
14 Лютого 2019, 21:15
Нічого дивного немає...з такими заробітними платами не лише у школах медсестер не буде!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром