Лучани зустріли тіло загиблого добровольця

31 Серпня 2016, 10:43
3257

У Луцьк привезли тіло добровольця Андрія Герасимчука, який помер внаслідок отриманих в аварії травм.

Тіло бійця зустрічали 31 серпня, пише ВАР.

Активісти «Автомайдану України. Луцьк», Цивільного корпусу «Азов. Волинь» та однокласники і друзі загиблого чекали на жалобний кортеж на Цуманському кільці. Близько восьмої години ранку тіло Герасимчука привезли на Волинь. У супроводі автомобіля патрульної поліції колона вирушила до Луцька. Поблизу до міста до кортежу приєдналися активісти «Саомооборони Волині».

Автівки провели автомобіль із загиблим через місто на вулицю Чернишевського, де проживав Андрій Герасимчук. У дворі вже чекали рідні хлопця та сусіди.

«Він усіх любив, і життя любив…Наче все минало,  але найстрашніше не минуло», - сказав батько бійця, який їздив за тілом сина.

Сьогодні з Андрієм Герасимчуком прощатимуться вдома, служба відбудеться зранку 1 вересня в Українській Греко-Католицька Церкві Різдва Пресвятої Богородиці на вулиці Володимирській. Опісля тіло повезуть до села Дубище Рожищенського району, де й відбудеться похорон.

Андрій Герасимчук народився 23 лютого 1996 року у Луцьку. Навчався у Луцькій загальноосвітній школі № 13 та ПТУ №9. Чоловік брав участь у Революції Гідності, де отримав поранення. Коли розпочалася війна на сході України, пішов добровольцем в АТО.



































 

Коментарі
31 Серпня 2016, 18:52
Для чого стІльки фоток. Піар на горі
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром