Хаос на Конякіна: з гаражного кооперативу без валер’янки не виїдеш

12 Лютого 2019, 17:49
Виїзд з гаражного кооперативу на Конякіна 3666
Виїзд з гаражного кооперативу на Конякіна

Лучанин просить заборонити стоянку для вантажних автомобілів біля заправки на вулиці Конякіна. 

Після кількох звернень до влади міста щодо аварійно небезпечної ситуації на одній з вулиць Луцька, ситуація протягом кількох років не лише не змінилася, а й погіршилася. Про це у листі до редакції сайту Район.Луцьк написав житель обласного центру Волині Петро Б.

«Треба заборонити стоянку фур біля заправки «ОККО», бо  з гаражного кооперативу без валер’янки не виїдеш!», – йдеться у листі

Лучанин нагадав, що дорожній рух на вулиці Конякіна у Луцьку владу просять впорядкувати вже декілька років, неодноразово навіть ініціювали петиції до міської ради. Втім, оскільки проблема є не загальноміською, а, швидше, локальною, достатньої кількості підписів під зверненням до Луцькради зібрати поки не вдавалося.

Але Петро Б. не втрачає надії: він переконаний, о розголос через ЗМІ матиме свій ефект. Зокрема, житель обласного центру просить владу звернути увагу на ділянку дороги на вулиці Конякіна, що між поворотом на вулицю Федорова та заправкою «ОККО».

Тут є дві взаємопов’язані проблеми.

По-перше, наші не дуже культурні водії у 99% не знижують швидкість перед пішохідним переходом. А найближчий світлофор розташований аж біля ТЦ «Варшавський».

По-друге: водії вантажівок чомусь полюбляють залишати свої фури припаркованими поруч із заправкою «ОККО» на Конякіна. Таким чином вони закривають поле зору не лише водіям, які виїжджають з АЗС, але й тим, хто прямує з провулка, який веде до гаражного кооперативу.

Лучанин переконаний, що, якщо влада не вирішить цю проблему, а поліція й надалі не звертатиме увагу на потенційну небезпеку на дорозі, на цій ділянці хтось може знову постраждати.





 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром