У MOJO FAMILY організовують розважальні майстер-класи для дітей

12 Лютого 2019, 15:45
майстер-клас у MOJO FAMILY 5561
майстер-клас у MOJO FAMILY

Дитячі івент події в сімейному ресторані MOJO FAMILY – чудова можливість для малят не лише провести час цікаво та активно, а також – долучитися до ресторанної  культури.

MOJO FAMILY запустив нові розважальні майстер-класи для дітей,  які точно не дадуть засумувати на проведення святкової події, – повідомляють у ресторані.

Усі майстер-класи – тематичні. Наприклад, у ресторані навчать влучно поєднувати смаки напоїв, щоб отримати найсмачніший дитячий коктейль. Бренд-бармен закладу Андрій Войтюк, який, до речі, є сертифікованим учасником Всеукраїнського чемпіонату барменів, продемонструє міні-шоу з підкиданням пляшок, розкриє секрети професії бармена та навчить самостійно робити фірмові дитячі коктейлі MOJO.

А на майстер-класі «MOJO КУХАР» ми пропонуємо приготувати справжню неаполітанську піцу, яку свого часу нас консультував робити Чемпіон Італіїї з приготування піци Андрій Злотко, і залюбки поділимося усіма секретами. Для більш творчих малят пропонуємо зробити авторське імбирне печиво з індивідуальним принтом, який дітки створюють самі. Наша асистентка залюбки допоможе створити печиво улюбленого героя, або ж іграшки.

Такі майстер-класи стануть чудовим доповненням дитячого свята, сімейного банкету тощо.

В середньому майстер-класи тривають від 30 до 60 хвилин, а вартість складає 100 гривень.

І поки діти засвоюють нові інтерактивні знання, батьки можуть відпочити. Для безпеки та комфортного відпочинку дорослих, нагадуємо, що у нас діє онлайн-трансляція дитячої кімнати та щодня працює няня.

За деталями звертатись до адміністратора залу, або за телефоном: 07 37 37 60 60.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром