«Виборці сприймають його, як персонажа, а не людину», – Ігор Лапін про Зеленського

12 Лютого 2019, 11:23
Ігор Лапін 2665
Ігор Лапін

Володимира Зеленського українські виборці часто плутають із персонажем фільму «Слуга народу» Голобородьком. Тобто його сприймають як персонажа, а не як людину. Його підтримують ті, хто проти всіх. От є створений такий собі медіаобраз, люди його сприймають і йому імпонують.

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив народний депутат України (фракція «Народного фронту») Ігор Лапін.

Народний депутат, коментуючи рейтинги кандидатів у президенти, зауважив, що якщо хтось із політиків зніме свою кандидатуру, або ж якщо відбудеться об’єднання кандидатів, трійка лідерів виборчих перегонів може змінитися. В іншому випадку, додав Лапін, ситуація залишиться такою, як і сьогодні.

«Щоб змінилася трійка лідерів, має відбутися щось грандіозне. Наприклад, Зеленський знімає свою кандидатуру, або об’єднуються проукраїнські опозиційні сили. Але якщо ніхто не буде зніматися, трійка лідерів буде продовжувати відриватися від усіх», – зазначив народний депутат.

Водночас Ігор Лапін зауважив, що Зеленський і Тимошенко грають в одному електоральному полі проти влади. Однак Зеленський, за словами нардепа, «під’їдає» рейтинг Юлії Володимирівни.

«Чим більше росте підтримка Зеленського, тим меншим є приріст у Юлії Володимирівни», – додав гість програми.

Ігор Лапін вважає, що пана Зеленського українські виборці часто плутають із персонажем з його фільму – Голобородьком.

«Тобто його сприймають як персонажа, а не як людину. Його підтримують ті, хто проти всіх. От є створений такий собі медіаобраз, люди його сприймають і підтримують. Але якщо Зеленський зніме свою кандидатуру, я думаю, що його виборці не перейдуть на користь якогось іншого кандидата. Найімовірніше, ці люди не прийдуть на вибори», – прокоментував нардеп Лапін.

Коментарі
19 Лютого 2019, 22:03
Голосуйте за Народний Фронт
24 Лютого 2019, 21:03
це чудо за допомогою грошей івахіва підпіарившись побратимом пролізло в депутати-лапіну сьгоді мед .а буде зеленський лапіна можуть і до суду..........
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром