У Луцьк приїжджають «Без обмежень»

11 Лютого 2019, 11:14
гурт «Без обмежень» 3548
гурт «Без обмежень»

У Луцьк приїде гурт «Без обмежень», який зарядить позитивною енергетикою кожного слухача. З перших концертів вони підкорюють своєю харизматичністю, завойовуючи все більше і більше прихильників.

Концерт відбудеться у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка 3 квітня о 19:00, — інформують організатори події Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency».

Наразі пісні колективу звучать в ефірі багатьох радіостанцій України, а так само найбільш рейтинговою інтернет радіостанцією MyRadio в розділі Український Рок. За пару місяців ротації група багаторазово потрапляла в хіт-парад і за невеликий період часу запрацювала досить високий рейтинг.

Драйв і енергію, які група передає в своїх піснях, всі ті емоції та почуття, які «Без Обмежень» дарує на концертах складно описати словами, але можна з упевненістю сказати, що викладаються вони на всі 200% і публіка просто божеволіє від них . Досить душі відчути цю енергетику один раз, і вона ніколи не забуде емоції, подаровані командою «Без обмжень».

«Без обмежень» — група, в яку неможливо не закохатися. Почувши хоча б раз їхні пісні, неможливо залишитися байдужим до їх творчості. У звуках музики, в тексті пісень є щось таке, що вабить, що заворожує, і щось настільки близьке кожному. Пісні наповнені почуттями, емоціями, енергетикою, харизмою ... в них відчувається життя!

За перший тиждень продаж квитків вже продано 200 квитків на концерт!


Квитки можна придбати :

-  Каса #TikhonovAgency : Бар П'ятниця (м. Луцьк, проспект Волі, 17)

-  https://kasa.in.ua/bez-obmezen---krasi-hiti-na-bis--u-lucku

-  https://lutsk.karabas.com/bez-obmezhen-64/

-  Каса Волинського обласного академічного музично-драматичного  театру імені Тараса Шевченка

-  Каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ «Промінь»

Довідка за номерами :

(097) 37 68 593, (066) 555 79 86

Читайте також: У Луцьку покажуть унікальне шоу «Спляча Красуня»


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024