Вишків: куди віддати дитину на навчання

30 Серпня 2016, 09:56
5599

Рішенням виконавчого комітету за кожним садком та школою закріпили певну кількість вулиць міста. Така класифікація має сприяти рівномірному розподілу дітей та зменшити навантаження на загальноосвітні навчальні заклади.

Район.Луцьк продовжує рубрику «Освіта на районі», де ми розповідаємо та показуємо, у який садочок і школу можна віддати дитину на навчання залежно від місця проживання.

У районі Вишкова знаходиться одна  школа та один дитячий садочок.

Дошкільний навчальний заклад № 18 «Барвінок» (вулиця Івана Кожедуба, 1а):

За садком закріплені такі вулиці: Безіменна, Вахтангова, Вишківська, Героїв УПА, Глибока, Жуковського, Заньковецької, Івана Кожедуба, Ківерцівська (до № 14), Липлянська, Липовецька, Можайського, Озерецька, Петрова, пров.Червоноармійський, пров. Вишківський, Руданського, Салтикова, Щедріна, Селищна, Ціолковського.

ШКОЛИ РАЙОНУ

Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12 (вулиця Щедріна, 1):

На навчання у школу можуть претендувати ті діти,  котрі проживають на вулицях: Авіаторів, Андрія Марцинюка, Василя Стуса, Гордіюк (непарна сторона № 1 - № 25,  парна сторона № 2 - № 32), Гущанська, пров. Гущанський, пров. Дорожній, Єршова, Індустріальна, Карбишева, Ківерцівська (з № 18 до кінця), пров. Комунальний, Конякіна (№ 1 - № 5 і вся парна сторона), Лідавська, Наливайка, Сосюри. 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром