Гуща: куди віддати дитину на навчання

29 Серпня 2016, 19:28
2971

Рішенням виконавчого комітету за кожним садком та школою закріпили певну кількість вулиць міста. Така класифікація має сприяти рівномірному розподілу дітей та зменшити навантаження на загальноосвітні навчальні заклади.

Район.Луцьк продовжує рубрику «Освіта на районі», де ми розповідаємо та показуємо, у який садочок і школу можна віддати дитину на навчання залежно від місця проживання.

У районі Гущі знаходиться одна  школа та два дитячих садочки.

Дошкільний навчальний заклад № 1 «Лісова казка» (вулиця Домни Гордіюк, 25):

За садком закріплені такі вулиці: Карбишева (№ 2а, № 2б), Конякіна (№ 7 - № 27), Федорова (№ 1 - № 6, № 8).

Дошкільний навчальний заклад № 37 «Дзвіночок» (вулиця Домни Гордіюк, 5):

До садка можуть йти діти,  які проживають на вулицях: Авіаторів, Андрія Марценюка, Гордіюк (№ 1 - № 26), Гущанська, Дорожній провулок, Єршова, Індустріальна, Ківерцівська (з № 14  до кінця), Конякіна (№ 1 - № 6), Наливайка, пров. Гущанський, пров. Комунальний, Сосюри, Стуса.

ШКОЛИ РАЙОНУ

Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 11 – колегіум (вулиця Наливайка, 10б):

На навчання у школу можуть претендувати ті діти,  котрі проживають на вулицях: Авіаторів, Андрія Марцинюка, Василя Стуса, Гордіюк (непарна сторона № 1 - № 25,  парна сторона № 2 - № 32), Гущанська, пров. Гущанський, пров. Дорожній, Єршова, Індустріальна, Карбишева, Ківерцівська (з № 18 до кінця), пров. Комунальний, Конякіна (№ 1 - № 5 і вся парна сторона), Лідавська, Наливайка, Сосюри. 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром