Гірна: небезпечне звалище «сховали» під щебенем

29 Серпня 2016, 15:29
2349

Стихійне звалище на вулиці Гірній, куди звозять розбиті кінескопи, монітори та екрани електронної техніки, назвали матеріалом для укріплення схилу.

Про це йдеться у відповіді на депутатський запит Миколи Федіка.

Нагадаємо, мешканці почали бити на сполох, адже купа електричного сміття, яке переважно складається з розбитого скла кінескопів, моніторів та екранів телевізорів, вже протягом тривалого часу і мало не щодня збільшується.

Зокрема, у відповіді на запит зазначили, що місцева мешканка використовувала небезпечні відходи, аби укріпити схил:

«Інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради 11.08.2016 проведено перевірку за вказаною у зверненні адресою, однак залишків скла, кінескопів, будівельних матеріалів чи іншого сміття виявлено не було.

При опитуванні мешканців вулиці встановлено, що громадянка Давидюк Г.А, що мешкає за адресою Гірна, 57а, в межах своєї земельної ділянки з метою попередження зсуву  ґрунту здійснювала укріплення схилу, для чого використовувала бите скло, змішане з битими кінескопами, яке на час перевірки вже було прибране з цієї ділянки», - йдеться у відповіді.

Судячи з фото, яке Район.Луцьк надали власні джерела, купу електричного сміття просто присипали щебенем.

Фото «до»
Фото «до»

..та «після» рейду
..та «після» рейду


 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
29 Серпня 2016, 18:45
І ніхто никого непокарав!Надалі бють кінескопи та сміються людям в очі.Гарна внас міська влада! Романюку та його замам саме головне побільше землі хапанути та будинки збудувати.
29 Серпня 2016, 20:50
в нас ніхто нізащо не відповідає....
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром