Лучан закликають надіслати повідомлення Святому Валентину

07 Лютого 2019, 18:10
лучан запрошують на акцію 2809
лучан запрошують на акцію

У Луцьку влаштують акцію «Одиноке серце: Відправ бажання св. Валентину».

Про подію повідомляють у соціальній мережі Facebook.

«Хлопці та Дівчатаі! Незабаром Валентинів День. День усіх закоханих. Звертаюся до тих, у кого цього дня не буде своєї половинки. Людини, з якою так хотілося би зустріти разом це свято. Не впадайте у відчай! Не замикайтеся у собі, не лишайтеся вдома. Не заздріть закоханим парам, що заповнять все місто цього дня. Ми також можемо і повинні зустрічати це свято! Бо Кохання завжди живе у кожному із Нас. Тому цей день також НАШ! Ми повинні вірити в Себе! В Себе і своє Кохання. Що Воно обов'язково прийде або повернеться до Нас», — йдеться в дописі автора повідомлення Ігоря Грабка.

«Хочу разом з Вами започаткувати нову гарну традицію, яка об'єднає закоханих та самотніх в День св.Валентина. Бо Любов, Кохання повинні об'єднувати. Я сподіваюся, ця традиція пошириться світом. Тож будьмо першими!» — пише він.

«Запрошую Вас прийняти участь в акції «ОДИНОКЕ СЕРЦЕ: Відправ бажання св. Валентину». Приходьте самі, беріть з собою друзів. Напишіть своє бажання св.Валентину та прив'яжіть до гелевої кульки у формі серця. Відправимо його, щоб воно обов'язково збулося! Чекаю на Вас 14 лютого 2019 року о 19:30 на Театральному майдані біля пам'ятника Лесі Українці», — йдеться в дописі.

Читайте також: «Nester-House» запрошує провести незабутній День закоханих на Світязі + АКЦІЯ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром