У Луцьку кличуть дивитися страшне кіно

06 Лютого 2019, 19:31
2498

Усіх любителів якісного кінематографу у Луцьку запрошують на британський художній фільм Йоргоса Лантімоса «Вбивство священного оленя».

Захід відбудеться в п'ятницю, 8 лютого, о 19:00 у приміщенні Молодіжного центру Волині, – повідомляють організатори.

Вікове обмеження фільму становить 16+, однак організатори дуже просять зважити на жанр кінострічки. Це поєднання психологічного трилера, детективу, драми, містики та навіть хорору.

«Цей фільм розповідає про підлітка, який намагається зблизити успішного хірурга зі своєю самотньою матір'ю. Але, як ми побачимо, наслідки його вчинків будуть вкрай неочікуваними. У цієї непересічної картини справді дуже напружена атмосфера. А головне – вона спонукає до роздумів», – говорять про стрічку організатори кіноперегляду.

Проект «Lutsk night cinema» має на меті пропаганду здорового способу життя. Тому забороняється приносити на захід алкоголь чи приходити у нетверезому стані. Глядачів очікують чай/кава та печиво. Дозволяється та навіть заохочується брати із собою усе необхідне для комфортного та затишного кіноперегляду, крім вищезгаданого алкоголю.

Кінопоказ відбудеться в рамках фестивалю «Нове британське кіно», який проходить за підтримки Британської Ради в Україні у співпраці з дистриб’юторською компанією «Arthouse Traffic».

Захід є безплатним. Наступний вечірній кінопоказ в рамках фестивалю відбудеться вже 22 лютого.

Читайте також: Волинянка виграла путівку до Європи від «Адреналін Сіті»

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром