У Луцьку створили перше міське онлайн-радіо

06 Лютого 2019, 09:56
3749

У Луцьку стартувало перше міське онлайн-радіо.

Вперше в ефір воно вийшло у вівторок, 5 лютого, – пишуть на сторінці радіо у мережі Facebook.

Ефір можна буде слухати цілодобово на сайті lutske.net та в додатку TuneIn. Надалі вибір платформ для прослуховування буде ширшим. Головним пріоритетом для своїх ефірів команда «Луцького Радіо» (скорочено ЛуРадіо) поставила висвітлювати теми Луцька та його жителів. Саме за таким принципом і творяться програми на цій станції.

Однією із родзинок будуть луцькі історії та легенди від найзнаменитішого детектива всіх часів (як він опинився в Луцьку – дізнаєтесь в ефірі «ЛуРадіо»).

«Ми хочемо відійти від шаблонів стандартних FM-станцій і обіцяємо слухачам, що будемо робити ефір по любові, а не так, як диктують ліцензії, тренди, рекламодавці чи політики», – запевняє саунд-директор «Луцького Радіо» Нікіта Манолов.

Інша «фішка» – слухачі зможуть впливати на усе, що відбувається в ефірі та навіть прийти в гості та поділитися своїми історіями, баченням тієї чи іншої ситуації, або просто принести ведучим чаю-кави чи пива і разом, посьорбуючи ці напої, порефлексувати про важливе.

Не обійдеться і без підсумків та розборів того, що було впродовж тижня. Наприклад, ведучий «Луцького Радіо» Юрій Конкевич у своїй програмі «Розбір прольотів» буде  аналізувати спортивні та довкола спортивні події (до речі, не лише Луцька).

«Найцікавішим «ЛуРадіо» буде для молодих, активних людей, яким цікаво те, що відбувається в Луцьку, яким небайдужий саморозвиток і вони точно вміють добре відпочивати, – резюмувала програмна директорка «Луцького Радіо» Анастасія Передрій.

Натомість, директор Олександр Бугаєнко попереджає: «Наш ефір точно не для всіх. Навряд ми будемо цікаві свиням, які викидають сміття просто посеред тротуару чи дороги, навряд нас захочуть слухати тіпочки, які моляться на Сашу Бєлава і вже точно «ЛуРадіо» не зайде тим, хто вважає, що моя хата з краю».

Коментарі
06 Лютого 2019, 14:11
Поки що це радіо постійно глючить, транслюючи російську музику
06 Лютого 2019, 15:24
яка волна
28 Квітня 2019, 19:18
хто спонсор ? Івахів? мафія на волині рулить
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром