Волинські патрульні кличуть у свою «поліцейську сім’ю»

05 Лютого 2019, 17:40
фото ілюстративне 1703
фото ілюстративне

В особовому складі патрульної поліції Волині наразі є 46 вакантних місць. 

Про це йшлось під час прес-конференції, котра відбулась у вівторок, 5 лютого.

Очільник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко зазначив, що вони шукають свідомих та активних молодих людей, котрі розуміють, наскільки складною може бути служба.

«Ми завжди раді прийняти у свою «поліцейську сім’ю». Тому що патрульна поліція – це не тільки Волинська область, а це – вся Україна. Нас в Україні є більше 15 тисяч. І це дійсно велика та гармонійна сім’я. Тому хотілося б, щоб молоді та активні люди усвідомлювали, куди вони йдуть. Усвідомлювали, що кожен виклик – це потенційна небезпека, і що інколи заради невідомої людини доводиться робити надзвичайні вчинки», – зазначив патрульний.

Також він додав, що патрульним поліцейським підняли заробітню платню.

«Бігати та підтягуватись навчаться. Головне – це свідомість. Нам потрібна людина, яка готова боронити своє місто, свою область, свою країну, але на теренах не передової на Сході, а на теренах своєї рідної області. Зараз Національна поліції розвивається в цьому напрямку, заробітня плата піднялась в патрульних. Дуже багато говорять зараз стосовно доступного житла. Так само забезпечуємо соціальний захист усіх працівників. Тому рухаємось вперед не маленькими кроками», – заявив Олександр Вовченко.

Читайте також: У Луцьку патрульні прозвітували про свою роботу за минулий рік.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром