Андрій Покровський привітав воїнів АТО з придбанням нового житла. ВІДЕО

04 Лютого 2019, 21:09
2004

Фінансування програми, що дозволила б атовцям нарешті придбати власне житло, не є пріоритетом для влади міста Луцька. Це питання неодноразово ігнорували у стінах міськради. Однак наприкінці 2018 року депутат Луцької міської ради Андрій Покровський самостійно переказав мільйон гривень особистих коштів на «Програму забезпечення житлом учасників АТО». 

Про це повідомляє «Конкурент».

За її умовами, 50% вартості помешкання покривається з міського бюджету, інші ж 50% атовець оплачує самостійно. Все таки мільйон Покровського підштовхнув депутатську більшість скерувати на програму 1,2 млн грн у відповідь, як і вимагають умови. У результаті це допомогло сімом воїнам АТО отримати кошти на власне помешкання.

Учасник АТО Сергій Денисюк отримав від депутата у подарунок ікону Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважається покровителькою українських воїнів.

«Я переймався за вашу долю, і за долю всіх ваших побратимів. І переймався, щоб програма саме 50 на 50 працювала, виконувалася», – зауважив Покровський.

Атовець який придбав квартиру у новобудові, своєю чергою, подякував депутату та зауважив, що такі люди, як Андрій Покровський, допомагають захисникам стати на ноги та здійснити свої мрії.

Хоча ще багато роботи, аби повністю облаштувати новий дім, Сергій переконаний, що власне помешкання – це чудовий стимул рухатися далі.

Ще один учасник АТО Анатолій Гапонюк також отримав нову оселю. Проте купувати вирішив на вторинному ринку.

«Житлове питання в житті людини одне із сильних і потужних. А така допомога, як програма 50 на 50 за рахунок міського бюджету, то це є нормально. Не кожен мільйон просто так віддасть на хорошу справу», – переконаний захисник.

Андрій Покровський також додав, що йому приємно, що атовці тепер матимуть власне помешкання.

«Багато хто з наших воїнів отримав свою заповітну мрію, отримав власне житло, отримав якесь задоволення для себе, для своєї родини і можуть жити тепер у власній оселі. Для мене особисто це дуже приємно», – підсумував депутат.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром