«Росія мобілізувалась для «війни з усіма», – Лапін

04 Лютого 2019, 12:11
Ігор Лапін 2111
Ігор Лапін

Кремль витрачає величезні ресурси для дестабілізації і Європи, і світу в цілому. Усе за для того, щоб світова спільнота за своїми внутрішніми проблемами облишила тиск на Росію.

Про це пише народний депутат Ігор Лапін в своєму блозі на 24tv.ua, – пише ВАР.

«Британія може ввести в дію Акт про надзвичайні ситуації від 2004 року, у разі неупорядкованого виходу з Європейського Союзу. Він дозволяє вводити комендантську годину, здійснювати конфіскацію майна, обмежувати свободу пересувань і задіяти збройні сили для придушення заворушень», – пояснив Лапін

При цьому, наголосив народний обранець, в такому разі уряд також отримає право вносити поправки в будь-яке законодавство за винятком Акта про права людини. Фактично Brexit несе ризики для миру в країні.

«Можливий воєнний стан у Великій Британії – це складник тієї ж війни з Росією, через котру запроваджувала воєнний стан Україна», – зауважив парламентар.

«Заворушення, котрі струснули Францію, котрих відкрито побоюється Об’єднане Королівство, котрі струшують Венесуелу, Сирію, – все це має одне джерело. Те саме, що й окупація частини теренів України. Йдеться про бажання огризку Імперії зла зайняти тих, хто здатний спільними зусиллями врештіостаточно знешкодити Росію, внутрішніми проблемами й конфліктами», – написав Ігор Лапін.

Народний депутат додав, що на інспірування й підтримання таких конфліктів Кремль витрачає значні ресурси. Росія остаточно повернула економіку на радянські рейки: коли потреби цивільного населення фінансувались за залишковим принципом. Це все дуже чітко відбивається у внутрішньоросійському інформаційному полі. Тамтешні новини людям на голову не налазять. Натомість щоразу більшають витрати на військовий сектор.

«Росія мобілізувалась для «війни з усіма» і повернулась до зовнішньополітичної парадигми СССР», – наголосив парламентар.

«Мобілізовані не тільки економічні ресурси. Натепер Кремль перестав економити й кадрові ресурси. Мова не стільки навіть про участь російських іррегулярів в збройних конфліктах по всьому світу, від Донбасу до Африки. Кремль «розбудив» всіх своїх «заснулих агентів», всіх, кого будь-коли, за будь-яких обставин хоч мінімально вдало оброблялось вербувальниками від ФСБ», – підсумував Ігор Лапін.

Читайте також: Луцький нардеп Лапін виграв суд у «Волинських новин»

Коментарі
05 Лютого 2019, 15:39
Повністю підтримую синулю
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром