Закон Савченко – одна з причин росту злочинності у Луцьку

26 Серпня 2016, 11:02
1915 Джерело: gorod.cn.ua

За шість місяців у поліції зареєстрували більше 23 тисяч звернень про кримінальні правопорушення, що значно перевищує минулорічні показники.

Про це на засіданні комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження розповів начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук у п’ятницю, 26 серпня.

Він зауважив, що значно зросли квартирні крадіжки, пограбування та розбійні напади. Крім того, зросло шахрайство через мережу Інтернет.

Серед основних причин, які спровокували ріст злочинності Олег Кічук називає війну на сході та економічну ситуацію в країні, наклала свій відбиток і переатестація міліції у поліцію.

Ще одна причина – закон Савченко. За словами начальника поліції, люди, які вийшли за законом вже встигли скоїти злочини. Великим недоліком є також відсутність камер відеонагляду по місту та на виїздах з Луцька.

«Луцьк фактично не перекритий відеокамерами – їх або немає, або муляж камери, або вона не працює», – зазначив Олег Кічук.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром